Life

Cum a fost surprinsă Loredana Groza, alături de soțul ei, după zvonurile divorțului. Artista a uimit din nou

După ce a dat de bănuit că a divorțat de soțul ei, Loredana Groza stârnește noi semne de întrebare. Artista s-a afișat alături de partenerul său într-un mod spectaculos.
22.01.2022 | 20:22
Cum a fost surprinsa Loredana Groza alaturi de sotul ei dupa zvonurile divortului Artista a uimit din nou
Cum a apărut Loredana Groza alături de soțul ei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a fost în centrul atenției, vineri seară, într-un restaurant de lux, din Capitală. Cântăreața a făcut un adevărat show, spre deliciul celor prezenți la fața locului.

În tot acest timp, lângă ea s-a aflat soțul ei, Andrei Boncea, fapt care pare a demonta zvonurile divorțului. Andrei Boncea s-a bucurat de tot spectacolul din împrejurul său.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza, mișcări senzuale în văzul tuturor

Totodată, alături de Loredana Groza au fost și Ema Uta, dar și câștigătorul ”X Factor”, Nick Casciaro. La un moment dat, în peisaj a apărut și designerul Cătălin Botezatu.

Loredana Groza, distracție în restaurant alaturi de sotul ei.
Loredana Groza, distracție în restaurant alaturi de sotul ei. Sursa foto: captură Instagram

 

Loredana Groza nu s-a dat în lături nici de la dans sau mișcările lascive. De exemplu, și-a îndepărtat un accesoriu de pe bluză și a început să-și mângâie sânii. Solista nu s-a oprit aici și a vrut să-i ridiche rochia Emei Uta.

ADVERTISEMENT
Loredana Groza, miscari lascive alaturi de Ema Uta
Loredana Groza, miscari lascive alaturi de Ema Uta. Sursa foto: captura Instagram

S-a zvonit că artista are o relație cu câștigătorul X Factor

Zvonurile divorțului Loredanei Groza de soțul ei au fost amplificate și de apropierea pe care a avut-o artista, în ultima vreme, de câștigătorul X Factor, Nick Casciaro.

Însă, Loredana Groza a negat o apropiere de Nick Casciaro. Gesturile tandre dintre ea și Nick Casciaro sunt doar pe scenă, a mai precizat solista.

ADVERTISEMENT

 ”Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…)

Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală.

ADVERTISEMENT

Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin.”, a declarat Loredana Groza la un post TV.

Loredana Groza a mai stârnit controverse după ce a lansat piesa ”Fericire”, în 2021. Mulți au judecat-o pentru interpretarea unei melodii alături de cântăreți de manele.

”În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre. E un moment istoric în muzică românească și pentru mine, de ce nu.(…) Când e ceva care iese din tipare, care poate șoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. 

 Aici e o problema și de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta. Dar foate mulți nu au de unde să știe că eu de foarte mult timp fac asta.

E un nou gen, de fapt. Nu este manea. Și dacă ascultați ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite șabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare. 

 Ei n-au știut că o să fiu pe acest cântec. La filmare au aflat. În afară de Florin Salam care știa, ceilalți n-au știut. A fost foarte mare veselie la filmări. Sunt niște gentlemani, niște oameni dichisiți care au venit aranjați. Așa sunt toți lăutarii, care sunt priviți de multă lume că și cum sunt veniți dintr-o subcultură.(…) Nu regret deloc că am făcut videoclipul”, s-a apărat Loredana Groza.

ADVERTISEMENT