Life

Loredana Groza, despre relația pe care o are cu Nick Casciaro. “Așa a fost să fie”

Loredana Groza și Nick Casciaro au apărut în ipostaze inedite în ultima perioadă, iar fanii s-au întrebat imediat dacă întrei ei este mai mult decât o relație de prietenie. Cunoscuta artistă a lămurit lucrurile.
14.01.2022 | 09:00
Loredana Groza despre relatia pe care o are cu Nick Casciaro Asa a fost sa fie
Loredana Groza, despre relația pe care o are cu Nick Casciaro. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Loredana Groza și Nick Casciaro și-au petrecut sărbătorile de iarnă împreună. Deși câștigătorul X Factor are o relație, a decis să nu plece din România după terminarea cunoscutului.

A mers cu Loredana Groza la munte, unde au avut mai multe concerte. Artista a postat o mulțime de fotografii și filmulețe din care se vede că este extrem de apropiată de Nick Casciaro.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți s-au întrebat ce fel de relație există între cei doi, iar artista le-a răspuns.

Loredana Groza, despre relația pe care o are cu Nick Casciaro. “Așa a fost să fie”

Loredana Groza și Nick Casciaro au o relație specială. Cei mai mulți internauți s-au gândit că formează un cuplu, după imaginile postate în ultima perioadă de cunoscuta artistă pe conturile de socializare. În acestea s-a putut observa cât de apropiați sunt și cât de bine se simt împreună. În plus, câștigătorul X Factor nu a mers în Italia pentru a petrece sărbătorile alături de iubita sa, ci a rămas cu Loredana Groza.

Artista a lămurit lucrurile și a explicat ce fel de relație are cu tânărul cântăreț.

“Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. Lumea vrea povești de dragoste.

ADVERTISEMENT

Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminine”, a spus vedeta pentru Antena 1.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Nick Casciaro i-a mulțumit Loredanei pentru că i-a fost aproape în această perioadă, spunând că vedeta este ca o mamă pentru el.

ADVERTISEMENT

“E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune.

Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook, mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK”, a declarat câștigătorul de la X Factor.

Toată situația nu pare să o deranjeze deloc pe iubita italianului. Aceasta a postat un mesaj emoționant pe Instagram în ziua în care Nick Casciaro a împlinit 32 de ani.

ADVERTISEMENT

“La mulți ani, băiat nebun! Ai apărut în viața mea ca un uragan m-ai învățat să nu-mi mai fie frică să dansez în ploaie. Așa ești tu. Tu, care cu bucuria și nebunia ta îi copleșești pe toți cei din jur.

Tu, care vei cuceri lumea cu zâmbetul tău. Tu, care cu talentul tău vei umple stadioanele. Tu, care m-ai trimis într-o călătorie lungă în inima ta și eu care am luat biletul doar dus!”, a scris Maria Sacchi pe Instagram.

ADVERTISEMENT