Life

Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea Românii au talent 2017, a făcut marele anunț. În viața tinerei se întâmplă o adevărată minune

Lorelai Moșneguțu, schimbări radicale după ce a luat premiul cel mare de la Românii au talent 2017. Miracolul din viața sa.
13.01.2023 | 18:23
Lorelai Mosnegutu castigatoarea Romanii au talent 2017 a facut marele anunt In viata tinerei se intampla o adevarata minune
Lorelai Moșneguțu, schimbări radicale după ce a luat premiul de la Românii au talent 2017. Miracolul din viața sa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câștigătoarea emisiunii de talent de la Pro TV a făcut marele anunț. În viața tinerei se întâmplă o adevărată minune, după ce concursul moderat de Pavel Bartoș și Smiley i-a adus suma de 120.000 de euro.

Lorelai Moșneguțu, schimbări radicale după ce a luat premiul de la Românii au talent 2017. Miracolul din viața sa

Lorelai Moșneguțu se bucură de un miracol neașteptat în viața sa. Câștigătoarea de la Românii au talent 2017 are o relație extraordinară cu mama sa adoptivă, Viorica Pârva, alături de care a părăsit orașul Târgoviște și s-a mutat la București.

ADVERTISEMENT

Și-a cumpărat un apartament și este studentă la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), unde studiază domeniul publicitar. În viitor fosta concurentă de la Pro TV speră să ajungă într-o redacție de presă, fiind foarte hotărâtă să-și ducă la capăt marele vis.

„Sunt tare mândră de ea. Ne-am mutat în București special pentru facultatea lui Lorelai. Am renunțat la traiul nostru de la Târgoviște pentru evoluția sa, Lorelai a renunțat și ea la tot pentru a deveni cineva.

ADVERTISEMENT

Merge la facultate pentru că își dorește lucrul acesta. Ea este acum pe profil de publicitate. Poate pe viitor o să ajungă într-o redacție de presă.

Cred că ar putea să facă destul de multe lucruri pentru acest domeniu de activitate”, a mărturisit mama adoptivă a lui Lorelai Moșneguțu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Lorelai Moșneguțu, o tânără cu o ambiție ieșită din comun

Lorelai Moșneguțu demonstrează că este o tânără cu o ambiție ieșită din comun, lucru susținut inclusiv de mama sa adoptivă care o însoțește zilnic la facultate. Femeia nu intră la cursuri și o așteaptă pe holurile instituției.

Orice realizare pe care o face câștigătoarea de la Românii au talent 2017 este o mândrie pentru Viorica Pârva, care a mai adăugat că este foarte fericită că există în viața ei această minune de fată în vârstă de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

„Eu i-am zis din prima clipă de când am întâlnit-o că ea este sufletul meu pereche”, a mai spus mama lui Lorelai Moșneguțu, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT