Life

Ce a făcut Lorelai Moşneguţu cu banii de la Românii au talent: “Sunt tare mândră de ea”

Lorelai Moșneguțu a câștigat Românii au talent 2017, iar prestația, dar și numele său, cu siguranță nu vor fi uitate niciodată de publicul larg.
15.12.2022 | 15:30
Ce a facut Lorelai Mosnegutu cu banii de la Romanii au talent Sunt tare mandra de ea
Ce a făcut Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea de la Românii au talent 2017, cu premiul cel mare. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Lorelai Moșneguțu are în prezent 20 de ani și continuă să fie la fel de ambițioasă precum era în 2017, la Români au talent.

Lorelai Moșneguțu și mama Vio s-au mutat la București

Deși nu are mâini și nici picioare, tânăra muncește pentru visurile ei. De asemenea, premiul cel mare de 120.000 de euro de la Românii au talent i-a fost de mare ajutor acesteia.

ADVERTISEMENT

Loreilai a intrat la facultate anul acesta și s-a mutat în București. Mama Vio, femeia care a adoptat-o pe Lorelai și care a și încurajat-o să meargă la Românii au talent, este însă cea mai fericită.

Aceasta este extrem de mândră și susține că s-a mutat la București pentru fiica ei, mai exact pentru evoluția acesteia. Deși Lorelai este una adevărat talent muzical, tânăra se pare că a ales un cu totul alt domeniu în care să studieze.

ADVERTISEMENT

Tânăra a ales Facultatea de Comunicare și Relații Publice, din cadrul SNSPA.

Aceasta speră să ajungă într-o redacție de presă la un moment dat, iar mama Vio este mereu alături de ea. Femeia o așteaptă pe holul facultății, se plimbă prin zonă și are grijă să fie mereu acolo pentru ea.

De asemenea, aceasta susține că nu are de ce să se plângă, având în vedere că are mai tot timpul din lume atât pentru ea, cât și pentru fiica sa adoptivă.

ADVERTISEMENT

”Sunt tare mândră de ea. Ne-am mutat în București special pentru facultatea lui Lorelai. Am renunțat la traiul nostru de la Târgoviște pentru evoluția sa, Lorelai a renunțat și ea la tot pentru a deveni cineva. (…)

Eu stau cu Lorelai la cursuri, o aștept pe holul facultății. Nu intru la ore cu ei (n.r – cu studenții). În timpul ăsta, liber pentru mine, mă mai plimb pe acolo prin zonă. Îmi face bine, la vârsta mea, activitatea aceasta”, a mărturisit femeia, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut Lorelai Moșneguțu cu banii de la Românii au talent

Ce a făcut Lorelai Moșneguțu cu banii de la Românii au talent? Și-a împlinit visul de a se muta la București.

Mama Vio a mai povestit că suma câștigată de fiica ei, a fost folosită pentru a achiziționa apartamentul din Capitală în care locuiesc.

Acum, cele două se simt ca acasă și se pregătesc să petreacă sărbătorile de iarnă împreună.

Pe plan financiar pe de altă parte, mama Vio spune că cele două nu se descurcă chiar atât de bine, însă nu se plâng deloc.

”Acum stăm în apartamentul pe care l-am cumpărat din banii de la “Românii au Talent”. Este tare frumos, are și o grădină aici. O să împodobim curtea aici, zilele următoare. (…)

Cu banii ne descurcăm așa și așa. Suntem bine, nu vreau să îl mâniem pe Dumnezeu, pentru că ne-a dat suficient.”, a mai spus, femeia, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT