Life

Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea de la Românii au talent 2017, a împlinit 20 de ani. Cu ce se ocupă acum tânăra fără mâini și fără picioare

Lorelai Moșneguțu a impresionat întreaga țară în 2017, când a reușit să câștige super show-ul ”Românii au talent”. Au trecut 5 ani de atunci, iar acum tânăra a împlinit 20 de ani.
18.11.2022 | 14:53
Lorelai Mosnegutu castigatoarea de la Romanii au talent 2017 a implinit 20 de ani Cu ce se ocupa acum tanara fara maini si fara picioare
Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea de la Românii au talent 2017, a împlinit 20 de ani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lorelai Moșneguțu a emoționat până la lacrimi juriul de la ”Românii au talent” în 2017. Tânăra era pe atunci doar o adolescentă, însă acum e o adevărată domnișoară.

Lorelai Moșneguțu de la ”Românii au talent” a împlinit 20 de ani

Povestea de viață a lui Lorelai Moșneguțu este una cât se poate de dureroasă. Tânăra s-a născut fără mâini și fără femur la ambele picioare, dar și cu o dislocare de șold.

ADVERTISEMENT

Asta nu a oprit-o însă să viseze mai departe, iar la doar 20 de ani deja a bifat reușite impresionante și nu are de gând să se oprească doar aici.

Părinții ei naturali au abandonat-o pe când avea doar două luni, însă viața i-a pregătit o surpriză. Veronica Pârvulescu, asistentă maternală, a fost cea care a remarcat-o pe tânără și a vrut să se ocupe de ea mai departe.

ADVERTISEMENT

Femeia adoptat-o pe Lorelai Moșneguțu, oferindu-i astfel o familie, dar și o șansă la o viață mult mai bună. Tot ea a fost cea care a susținut-o pe tânără să meargă și la show-ul de talente.

Tânăra care a împlinit recent 20 de ani a câștigat 120.000 de euro în urmă cu cinci ani după experiența de la ”Românii au talent”, însă a avut grijă să investească banii în educația sa.

ADVERTISEMENT

La ce facultate s-a înscris Lorelai Moșneguțu

Deși iubește să cânte, Lorelai Moșneguțu a decis să urmeze studii într-un cu totul alt domeniu. Aceasta este studentă în primul an la Facultatea de Comunicare și Relații Publice SNSPA București, iar pe contul ei de socializare putem vedea imagini alături de colegii săi, lucru care confirmă faptul că aceasta a reușit să se integreze cu brio.

Menționăm că în ciuda faptului că nu are o viață ușoară, Lorelai Moșneguțu  a avut grijă să se concentreze pe școală.

ADVERTISEMENT

Tânăra a luat 8.75 la examenul de Bacalaureat și de asemenea, a terminat liceul cu o note destul de mari.

”Când visele devin realitate și imposibilul, posibil”, scria Lorelai Moșneguțu, în dreptul unei postări, după ce a fost admisă la facultatea pe care și-a dorit-o.

ADVERTISEMENT