Fotbal international

Loţi Boloni, avertizat de ziariştii greci. “Nu-şi va apropia vestiarul la Panathinaikos”

13.10.2020 | 14:07
Loti Boloni avertizat de ziaristii greci Nusi va apropia vestiarul la Panathinaikos
ADVERTISEMENT

Numirea lui Loţi Boloni pe banca unuia dintre cele mai galonate cluburi din Grecia, Panathinaikos Atena, este doar o chestiune de ore. Tehnicianul român va sosi în cursul serii de marţi la Atena, pentru a semna un contract pe doi ani şi este foarte posibil ca deja de miercuri dimineaţă să conducă primul antrenament.

Pana sau PAO cum este cunoscut cel mai titrat club din Atena, mulţi ani apanajul celebrei familii Vardinoianis, aparţine acum omului de afaceri Giannis Alafouzus şi de câţiva ani a cunoscut un regres semnificativ, nemaifiind implicată în lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT

Până la venirea experimentatului antrenor în etate de 67 de ani echipa a fost pregătită de spaniolul Dani Poyatos, un tehnician adus de la echipa de juniori a lui Real Madrid şi care a stat trei luni în capitala Greciei, timp în care nu a putut disputa decât trei partide: două eşecuri şi un egal.

Presa ateniană a primit pozitiv numirea lui Loţi Boloni la Panathinaikos

Era evident o soluţie de avarie care nu a corespuns, aşa cum anticipau ziariştii greci, aceştia scriind că fără numirea unui antrenor experimentat degringolada verzilor va continua în mod accelerat.

ADVERTISEMENT

„Boloni e real”, a titrat SportDay. SporTime a scris: „El e alesul”, iar LiveSport „Boloni, antrenor”. Toată lumea consideră că încă din următorul meci, în deplasare cu fostul satelit al lui Pana, OFI Creta, unde mult timp a fost preşedinte un frate al lui Vardinoianis, amprenta noului antrenor se va putea deja vedea.

O alegere serioasă

În general vibe-ul venit din partea presei ateniene este mai mult decât favorabil lui Boloni, apreciindu-se că a fost adus un antrenor cu experienţă şi cu calitate.

ADVERTISEMENT

Numirea lui Loţi Boloni a fost în general bine primită în mass-media ateniană, care s-a grăbit să confirme pentru astăzi că el este cel care va încerca să redreseze corabia în derivă a lui PAO. Cei de la Sport Time consideră alegerea lui Boloni ca fiind o alegere serioasă.

Boloni, atenţionat pentru relaţiile cu jucătorii

Însă Giannis Seretis, un cunoscut editorialist de la publicaţia LiveSport, atrage atenţia asupra unui aspect foarte important pentru reuşita lui Boloni la noul său club. O problemă care se spune că a stat şi la baza deciziei conducerii lui Gent de a renunţa la român după nici o lună de la numirea sa.

ADVERTISEMENT

“Are un stil de joc total diferit de cel al predecesorilor săi, Donis și Poyatos, apărare compactă și fotbal direct. Și, dacă intră în vestiar agresiv și cu tupeu, îi va fi dificil să-și apropie jucătorii”.

ADVERTISEMENT