Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Louis Munteanu, cumpărat definitiv de Farul?! Care este condiţia transferului

Cum ar putea fi transferat definitiv Louis Munteanu la Farul. Gică Hagi a vorbit despre tânărul atacant în direct la FANATIK SUPERLIGA.
14.10.2023 | 12:02
Louis Munteanu cumparat definitiv de Farul Care este conditia transferului
Singura condiție pentru ca Gică Hagi să-l transfere definitiv pe Louis Munteanu la Farul. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Louis Munteanu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Farului în sezonul trecut, când clubul de la malul Mării Negre a reușit să câștige titlul în România. Atacantul a revenit la Fiorentina în vară, însă așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, „marinarii” au obținut împrumut fotbalistului de 21 de ani pentru încă un sezon.

Louis Munteanu, cumpărat definitiv de Farul?! Care este condiţia transferului

Louis Munteanu se simte excelent în tricoul Farului. Format la Academia „Gheorghe Hagi”, internaționalul român a adunat 8 partide în actuala stagiune pentru campioana României, reușind să înscrie de două ori.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi este tentat să-l aducă definitiv pe Louis Munteanu la Farul. „Regele” a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că o astfel de mutare s-ar putea concretiza, dacă la vârful echipei sale vor veni noi acționari.

„Dacă vin acționarii, da (n.r. îl cumpără definitiv). E simplu la Louis Munteanu. El este unul dintre cei mai buni atacanți din România. La o vârstă foarte mică, atunci când a fost convocat la loturile naționale, a marcat goluri.

ADVERTISEMENT

Cred că e golgheter la orice lot la care a fost. Are cele mai multe goluri față de toți atacanții care au fost la loturile naționale”, a dezvăluit Gică Hagi, la FANATIK SUPERLIGA.

Gică Hagi, impresionat de Louis Munteanu: „Are o calitate pe care mulți nu o au”

Gică Hagi este de părere că Louis Munteanu este unul dintre cei mai valoroși atacanți din România. Fostul mare internațional a scos în evidență calitatea tânărului fotbalist, care are capacitatea de a înscrie atât din careu, cât și de la distanță.

ADVERTISEMENT

„E unul dintre atacanții noștri care demonstrează că e valoros. Cât de valoros e și cât de mare e? Întotdeauna e loc de mai bine. E la început, are 21 de ani, dar e un vârf complet. Este un atacant complet, face parte din loturile noastre foarte bune.

Se asociază foarte bine cu ceilalți, știe fotbal. Are o calitate pe care nu mulți o au. Marchează foarte multe goluri din afara careului, deci nu e periculos doar în careu.

ADVERTISEMENT

Finalizator foarte bune din afara careului, iar în careu are finalizare bună și cu ambele picioare, și cu capul. E puternic. Rămâne doar să capete experiență, să devină mai bun, să rămână focusat pe toate astea”, a mai spus Gică Hagi.

Gică Hagi s-a oferit personal să-l antreneze pe Louis Munteanu: „O să-l fac să devină mai bun”

Louis Munteanu a adunat deja 58 de apariții pentru Farul. Fotbalist născut la Vaslui a înscris 15 goluri pentru „marinari” și a oferit 6 pase decisive. Gică Hagi a spus că se va ocupa personal de Louis Munteanu pe care-l va ajuta să crească.

„I-am zis să facă două-trei lucruri să devină și mai bun. De-acum încolo o să lucrez cu el ca să-l fac să devină mai bun. O să lucrez personal cu el. În fotbal trebuie să înveți un singur lucru, în afară de tehnică: jocul fără minge.

Nu ai mingea trebuie să stii să te demarci, să te miști în teren. Dacă nu știi să te miști față de minge și nu te pui într-o poziție favorabilă ție, atunci ai o problemă. Nu vine mingea la tine”, au fost cuvintele lui Hagi, la FANATIK SUPERLIGA.

HORIA IVANOVICI vă dă întâlnire în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. Totodată, emisiunea FANATIK SUPERLIGA va bifa ediții speciale înainte sau după fiecare meci de maxim interes pentru microbiștii români. Edițiile pot fi urmărite în premieră pe canalul de Youtube FANATIK sau pe pagina de facebook Horia Ivanovici.

Louis Munteanu, transfer definitiv la Farul? Anunțul lui Gică Hagi

ADVERTISEMENT