Sport

Lovitura carierei pentru Andrei Rațiu! Titularul naționalei României are ofertă din Serie A

Andrei Rațiu este aproape de lovitura carierei. FANATIK a aflat că fundașul lui Rayo Vallecano are ofertă de la o echipă puternică din Serie A și ar putea pleca în această iarnă.
06.01.2024 | 11:23
Lovitura carierei pentru Andrei Ratiu Titularul nationalei Romaniei are oferta din Serie A
Lovitura carierei pentru Andrei Rațiu. Titularul naționalei României are ofertă din Serie A! Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrei Rațiu este una dintre surprizele plăcute ale României din campania de calificare la Euro 2024. Vitezistul fundaș dreapta a avut evoluții bune și a pus umărul la obținerea primului loc în grupa preliminară.

Lovitura carierei pentru Andrei Rațiu! Titularul naționalei României este dorit de Fiorentina

Fundașul în vârstă de 25 de ani nu este titular la noua sa echipă, Rayo Vallecano, și ia în calcul să plece în această iarnă. Rațiu vrea să joace meci de meci și pentru a se asigura că prinde lotul pentru Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Andrei Rațiu poate da lovitura carierei în această iarnă. Fotbalistul este dorit de Fiorentina și mutarea are șanse mari să se facă dacă cele două cluburi se vor înțelege la suma de transfer. Despre oferta Fiorentinei pentru Rațiu a scris în premieră Prosport, în luna decembrie.

La Fiorentina, titularul postului de fundaș dreapta, brazilianul Dodo, a suferit o ruptură de ligamente încrucișate și va lipsi o perioadă lungă de timp. Rațiu este văzut ca o soluție care să fortifice banda dreaptă.

ADVERTISEMENT

Dar, și dacă va semna cu echipa “viola”, fundașul român va avea concurență serioasă. Michael Kayode a avut evoluții bune în banda dreaptă, fundașul având un progres fulminant în ultimele șase luni.

A bifat doar șase prezențe la Rayo Vallecano

Sub contract cu Fiorentina mai este un singur român, Louis Munteanu, împrumutat și în acest sezon la Farul. Dacă va semna cu italienii, Rațiu va călca pe urma lui Lăcătuș, Lobonț, Mutu, Tătărușanu sau Ianis Hagi, foști jucători ai Fiorentinei.

ADVERTISEMENT

Andrei Rațiu a bifat doar șase prezențe la Rayo Vallecano în acest sezon. Postul de titular este ocupat în acest moment de Ivan Balliu, un fundaș albanez născut în Spania și cotat la 3,5 milioane de euro.

Edi Iordănescu merge în Spania pentru a se interesa de situația lui Rațiu și Ianis Hagi!

În campania pentru calificarea la Euro 2024, Andrei Rațiu a fost titular în patru din ultimele cinci meciuri ale campaniei de calificare. A dat o pasă de gol în confruntarea cu Kosovo, câștigată cu 2-0 de România.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre, în următoarea săptămână, Edi Iordănescu va merge în Spania pentru a se interesa de situația lui Rațiu la Vallecano și Ianis Hagi la Alaves. Selecționerul va merge și la Oliva Nova, acolo unde CFR Cluj este într-un stagiu de pregătire.

  • 25 de ani are Andrei Rațiu
  • 1.500.000 de euro este cota de piață a fundașului dreapta
ADVERTISEMENT