Sport

Antrenorul lui Alaves, anunț important legat de Ianis Hagi: „Vreau să îl văd mai mult”

Antrenorul lui Deportivo Alaves a luat o decizie clară legată de Ianis Hagi după meciul cu Real Sociedad. Tehnicianul vrea mai mult de la mijlocașul român.
05.01.2024 | 21:56
Antrenorul lui Alaves anunt important legat de Ianis Hagi Vreau sa il vad mai mult
Ianis Hagi a fost criticat de presa din Spania după prestația din meciul Alaves - Betis 1-0. Foto: Hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Luis Garcia Plaza este antrenorul lui Deportivo Alaves. Tehnicianul spaniol a luat o decizie clară legată de Ianis Hagi după meciul cu Real Sociedad. Mijlocașul român nu a evoluat în ultima partidă din La Liga. Și a strâns doar 60 de minute în ultimele două meciuri jucate pentru spanioli.

Antrenorul lui Alaves, decizie legată de Ianis Hagi după meciul cu Real Sociedad

Pentru formația din La Liga, mijlocașul împrumutat de la Rangers a strâns 16 meciuri, două goluri, a oferit o pasă de gol. Și a ajutat echipa prin crearea mai multor faze importante în atac. După egalul cu Real Sociedad, scor 1-1, în care Ianis Hagi a fost rezervă, antrenorul lui Alaves a luat o decizie importantă legată de jucător.

ADVERTISEMENT

Luis Garcia Plaza (51 de ani) este de părere că Ianis Hagi are nevoie de mai multe șanse de a începe titular la Alaves. În partidele în care românul a fost introdus încă din primul minut a reușit să ofere cele mai multe soluții echipei spaniole. În schimb, din postura de rezervă, Ianis Hagi nu a reușit să iasă în evidență.

Luis Garcia Plaza, despre Ianis Hagi: „Vreau să îl văd mai mult, îmi place de el”

Astfel, în următorul duel cu Real Betis din șaisprezecimile Cupei Spaniei, Ianis Hagi va fi titular pentru Deportivo Alaves. Jucătorul lui Rangers are șansa de la antrenor de a-și demonstra valoarea într-un meci important pentru formația la care este împrumutat.

ADVERTISEMENT

“Vom face câteva schimbări. Sunt câțiva jucători care nu au mai fost titulari de ceva vreme. Vreau să-l văd pe Ianis, îmi place să încep cu el. E adevărat că nu a avut noroc cu golurile, însă am vorbit cu el și de aceea o spun acum și public.

Trebuie să facă un pas în față. Când a intrat de pe bancă nu ne-a oferit prea multe. Să sperăm că meciul de mâine îl va ajuta”, a spus antrenorul lui Deportivo Alaves, potrivit spaniolilor de la Noticias de Alava.

ADVERTISEMENT

Presa din Scoția, necruțătoare cu Ianis Hagi

“Pur și simplu nu a dat randament cu niciun antrenor. Iar dacă se va putea rezolva un transfer cu echipa spaniolă, ambele cluburi vor fi mulțumite, dar și jucătorul

Prestațiile din Spania s-au situat la limita de jos. Ianis a livrat numai un assist în 14 meciuri (n.r. în La Liga) și două goluri în Cupa Spaniei. Împotriva unui adversar din ligile inferioare.

ADVERTISEMENT

Dacă Rangers ar aduce un conducător de joc cu asemenea cifre, suporterii ar avea motive să fie extrem de îngrijorați”, au scris cei de la Ibrox Noise.

  • 15 este locul pe care Deportivo Alaves îl ocupă în La Liga și are 17 puncte acumulate după 19 meciuri
  • 3.5 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt
ADVERTISEMENT
Tags: