ADVERTISEMENT
Life

Lovitura dată de Survivor România! Kanal D a făcut anunțul despre show-ul preferat al românilor

Autor: Dan Suta | 05.04.2021 | 13:15
Lovitura dată de Survivor România! Kanal D a făcut anunțul despre show-ul preferat al românilor
Kanal D, lider de audiență cu Survivor România în weekend

Survivor România a reușit o nouă performanță în weekend-ul care a trecut. Reality-show-ul de la Kanal D a fost lider de audiență în edițile difuzate sâmbătă și duminică, iar eliminarea Anei Porgras din 4 aprilie a ținut cu sufletul la gură telespectatorii până după miezul nopții.

ADVERTISEMENT

Potrivit datelor furnizate de postul turc de televiziune, emisiunea a fost urmărită de mai bine de 2 milioane de telespectatori, reușind să detroneze concurența cu lejeritate.

Concursul filmat în Republica Dominicană a fost lider absolut de audiență duminică, 4 aprilie, conform Kantar Media.

Survivor România, lider absolut de audiență în weekend

În fiecare minut al difuzării, show-ul a fost urmărit de 2.050.000 de români, în medie, pe intervalul 19:56 – 24:17 reușind să atingă o cotă de piață de 25% și 11,6 puncte de rating.

ADVERTISEMENT

Emisiunea a stat bine nu doar pe targetul Național, ci și pe Urban: 9,6% rating și 21,8% cotă de piață, detronând fără drept de apel posturile PRO TV și Antena 1, principalele rivale.

Pe targetul Comercial, Survivor România a înregistrat 8,7% puncte rating și 23,9% cotă de piață. Minutul de aur a fost atins la ora 22:25, când a avut loc confruntarea dintre Mellina de la Războinici și Elena Marin de la Faimoșii, atunci când scorul a fost de 8 la 8.

2.744.000 de telespectatori – minutul de aur al ediției din 4 aprilie, când a fost eliminată Ana Porgras

Acel minut a fost urmărit de 2.744.000 de telespectatori, un nou record pentru postul de televiziune.

ADVERTISEMENT

Emisiunea s-a bucurat de succes și sâmbătă, fiind urmărită de 1.905.000 telespectatori în medie. Minutul de aur al ediției din 3 aprilie a fost atins la ora 21:51, când a avut loc duelul dintre Jador și Sorin. Petse 2.500.000 de telespectatori au urmărit acel moment.

Ana Porgras a părăsit competiția Survivor România pe 4 aprilie, fiind scoasă în față de Jador, cel care a fost favoritul telespectatorilor. Pe lângă Ana au fost nominalizați Marius Crăciun și Mellina de la Războinici.

ADVERTISEMENT

Tânăra fostă gimnastă a obținut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, Mellina și Marius reușind să convingă mai mulți oameni să îi protejeze prin SMS.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!