Life

Lovitura dată de Survivor România! Kanal D a făcut anunțul despre show-ul preferat al românilor

05.04.2021 | 13:15
Lovitura data de Survivor Romania Kanal D a facut anuntul despre showul preferat al romanilor
ADVERTISEMENT

Survivor România a reușit o nouă performanță în weekend-ul care a trecut. Reality-show-ul de la Kanal D a fost lider de audiență în edițile difuzate sâmbătă și duminică, iar eliminarea Anei Porgras din 4 aprilie a ținut cu sufletul la gură telespectatorii până după miezul nopții.

Potrivit datelor furnizate de postul turc de televiziune, emisiunea a fost urmărită de mai bine de 2 milioane de telespectatori, reușind să detroneze concurența cu lejeritate.

ADVERTISEMENT

Concursul filmat în Republica Dominicană a fost lider absolut de audiență duminică, 4 aprilie, conform Kantar Media.

Survivor România, lider absolut de audiență în weekend

În fiecare minut al difuzării, show-ul a fost urmărit de 2.050.000 de români, în medie, pe intervalul 19:56 – 24:17 reușind să atingă o cotă de piață de 25% și 11,6 puncte de rating.

ADVERTISEMENT

Emisiunea a stat bine nu doar pe targetul Național, ci și pe Urban: 9,6% rating și 21,8% cotă de piață, detronând fără drept de apel posturile PRO TV și Antena 1, principalele rivale.

Pe targetul Comercial, Survivor România a înregistrat 8,7% puncte rating și 23,9% cotă de piață. Minutul de aur a fost atins la ora 22:25, când a avut loc confruntarea dintre Mellina de la Războinici și Elena Marin de la Faimoșii, atunci când scorul a fost de 8 la 8.

ADVERTISEMENT

2.744.000 de telespectatori – minutul de aur al ediției din 4 aprilie, când a fost eliminată Ana Porgras

Acel minut a fost urmărit de 2.744.000 de telespectatori, un nou record pentru postul de televiziune.

Emisiunea s-a bucurat de succes și sâmbătă, fiind urmărită de 1.905.000 telespectatori în medie. Minutul de aur al ediției din 3 aprilie a fost atins la ora 21:51, când a avut loc duelul dintre Jador și Sorin. Petse 2.500.000 de telespectatori au urmărit acel moment.

ADVERTISEMENT

Ana Porgras a părăsit competiția Survivor România pe 4 aprilie, fiind scoasă în față de Jador, cel care a fost favoritul telespectatorilor. Pe lângă Ana au fost nominalizați Marius Crăciun și Mellina de la Războinici.

Tânăra fostă gimnastă a obținut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, Mellina și Marius reușind să convingă mai mulți oameni să îi protejeze prin SMS.

 

ADVERTISEMENT