Pariuri sportive

BigWin de zile mari! Un parior a câștigat peste 120.000 de lei cu o miză de doar 2 lei

Un parior a dat lovitura și a câștigat peste 120.000 de lei cu o miză de doar 2 lei. Norocosul a pariat pe oferta bogată de la Superbet și a ieșit învingător.
16.01.2024 | 19:41
Un parior a dat lovitura și a câștigat o sumă fabuloasă la Superbet cu o miză de doar 2 lei. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Prima lună a noului an continuă să fie prolifică pentru pasionații de pariuri. Câștigul fabulos de marți, 16 ianuarie, vine la doar o săptămână după ce un alt parior a încasat aproape 40.000 de lei, profitând de un SuperBonus uriaș.

BigWin de zile mari! Un parior a câștigat peste 120.000 de lei cu o miză de doar 2 lei

Un nou BigWin pentru un început promițător de 2024. Un parior inspirat a mizat doar 2 lei pe oferta bogată de la Superbet și s-a ales cu un câștig fabulos. Omul nostru a profitat din plin de toate bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Inspiratul parior a construit un bilet din 24 de evenimente și a ales numeroase opțiuni de pariere. Variantele de pe bilet s-au înverzit încet, dar sigur, iar marele câștigător s-a ales cu o sumă colosală în conturi.

Cota totală de pe bilet a fost de 30890.68. În combinație cu miza de 2 lei câștigul de pe bilet s-a transformat în 123.562,72 lei. Omul nostru a beneficiat de un SuperBonus de 100%. Astfel, 61.781,36 lei din suma totală câștigată au venit ca urmare a bonusurilor oferite de Superbet.

ADVERTISEMENT

Cum a arătat biletul câștigător

Cotele de pe biletul câștigător au fost variate de la cea mai mică (1.25) la cea mai mare (2.15). Primul eveniment de pe bilet a fost Aberystwyth Town – Barry Town Utd în campionatul din Țara Galilor. Varianta „GG sau peste 2,5 goluri” a fost câștigătoare. Oaspeții s-au impus spectaculos, scor 4-2.

Omul nostru a ales mai multe meciuri din campionatul galez, iar evenimentele s-au înverzit pe rând. Emoții au fost la partida Newcastle – Manchester City, scor 2-3. „Cetățenii” au deschis scorul și au condus cu 1-0, însă până la pauză „Coțofenele” au marcat de două ori și au intrat în avantaj la cabine.

ADVERTISEMENT

Grație inspirației lui Pep Guardiola, Manchester City a marcat prin De Bruyne și Bobb și a câștigat partida. Astfel, varianta „2 solist” de pe bilet a devenit câștigătoare. Un alt pariu curajos a fost la meciul Ipswich – Sunderland.

1

La meciul din Championship, marele câștigător a ales inspirat „1 solist”, cotă 2.10. Ipswich a câștigat cu 2-1. Ultimul duel de pe bilet a fost Estoril Praia – Moreirense. Omul nostru a ales varianta „total goluri: peste 1,5”, care s-a înverzit fără probleme.

ADVERTISEMENT

bilet

Moreirense a câștigat cu 3-1. Cu multă inspirație, curaj, dar și noroc tu ai putea fi următorul autor al unui BigWin de zile mari. Profită din plin de bonusurile puse la dispoziție de Superbet și dă lovitura la pariuri.

ADVERTISEMENT