Sport

Lovitură pentru CFR Cluj! Yeboah, ofertă de 2,5 milioane euro din MLS! Exclusiv

Emmanuel Yeboah ar putea pleca în această vară de la CFR Cluj. FANATIK a aflat că ardelenii au primit o ofertă de la un club din MLS.
05.07.2023 | 20:29
Lovitura pentru CFR Cluj Yeboah oferta de 25 milioane euro din MLS Exclusiv
Emmanuel Yeboah ar putea pleca în această vară de la CFR Cluj. FANATIK a aflat că ardelenii au primit o ofertă de la un club din MLS. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Ghanezul în vârstă de 20 de ani a fost adus în martie 2022 în Gruia pentru formația a doua. Lipsa de atacanți cu care s-a confruntat Dan Petrescu l-a propulsat la prima echipă unde a avut un start lansat.

CFR Cluj a primit o ofertă din MLS pentru Emmanuel Yeboah

Chiar dacă în ultimele șase luni a avut evoluții mai șterse, FANATIK a aflat că Emmanuel Yeboah se află în atenția mai multor cluburi din MLS. Unul dintre ele a făcut o ofertă concretă pentru achiziționarea fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a impresionat la Cupa Africii pe Națiuni U23 unde a mercat trei goluri și a dat un assist în cele trei meciuri jucate în grupă. Ghana a ratat calificarea în semifinale din cauza golaverajului, dar prestațiile lui Yeboah nu au trecut cu vederea.

Formații nord-americane îl monitorizează pe atacantul ghanez, însă cei mai insistenți sunt canadienii de la Montreal Impact. Aceștia au făcut o ofertă de 2,5 milioane de euro și sunt gata să-i ofere jucătorului un salariu de 700.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, patronul Neluțu Varga este de acord cu suma de transfer propusă de Montreal. În plus, vrea să păstreze 20% dintr-un eventual viitor transfer al lui Emmanuel Yeboah.

Yeboah, cifre catastrofale după ce a ratat transferul la Slavia Praga

Dacă oficialii clubului canadian vor fi de acord de cerința clujenilor, atunci vor primi acceptul să negocizeze și cu jucătorul. Neluțu Varga nu le-a permis până acum să trateze cu Yeboah, pentru că nu a vrut ca jucătorul să fie perturbat în perioada de pregătire.

ADVERTISEMENT

Clujenii au mai pățit-o și în iarnă cu atacantul ghanez. După ce a ratat transferul la Slavia Praga, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Yeboah a avut evoluții modeste în partea a doua a sezonului din SuperLiga.

Slavia și CFR se înțeleseseră pentru un transfer de aproape 2,5 milioane de euro, din care 1,7 milioane de euro era sumă fixă, iar restul bonusuri. Cehii au vrut să schimbe termenii contractului motivând anumite probleme la menisc ale jucătorului descoperite în timpul vizitei medicale.

ADVERTISEMENT

Deranjați de atitudinea conducătorilor de la Slavia, clujenii au blocat transferul. Doar că ratarea plecării în Cehia l-a marcat foarte mult pe Emmanuel Yeboah. El nu a mai avut aceleași prestații la CFR. Nu a marcat niciun gol în sezonul de primăvară în 19 partide jucate în toate competițiile.

  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Emmanuel Yeboah, conform Transfermarkt
  • 0 goluri și 1 assist are Yeboah în 19 meciuri jucate pentru CFR Cluj în toate competițiile în sezonul de primăvară
ADVERTISEMENT