Sport

CFR Cluj, ironii la adresa Slaviei Praga: „Yeboah e atât de bolnav încât și l-au dorit în continuare!”. Reacția jucătorului după ce a picat transferul

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a fost ironic la adresa Slaviei Praga după ce medicii cehilor au spus că Emmanuel Yeboah are probleme medicale.
05.01.2023 | 20:14
CFR Cluj ironii la adresa Slaviei Praga Yeboah e atat de bolnav incat si lau dorit in continuare Reactia jucatorului dupa ce a picat transferul
Ironiile conducerii CFR-ului la adresa Slaviei Praga. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul campioanei României a confirmat dezvăluirea exclusivă făcută de FANATIK în privința transferului lui Emmanuel Yeboah la Slavia Praga, precum și propunerea absurdă a cehilor.

Ironiile conducerii CFR-ului la adresa Slaviei Praga

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a avut o serie de ironii la adresa Slaviei Praga după ce transferul lui Emmanuel Yeboah a picat: „A efectuat vizita medicală și medicul echipei a avut neclarități la genunchiul lui. s-a trimis și în România la RMN-ul lui, sunt păreri diferite între specialiștii lor și specialiștii noștri.

ADVERTISEMENT

Ei chiar și așa au vrut să îl ia, dar sub formă de împrumut după care urmau să plătească o sumă de bani. Aici nu am mai dorit să continuăm, mai ales că e într-o continuă creștere, fiind foarte tânăr”.

„E un jucător care nu a fost absolut niciodată la cabinetul medical, nu a avut nicio compresă, a participat la toate acțiunile staff-ului nostru.

ADVERTISEMENT

În general, jucătorii care vin din zona Africii, care fac antrenamente pe terenuri tari, pot să aibă genunchi mai uzați decât cei care se antrenează pe suprafețe mai moi.

El are și șase kilograme de masă musculară în plus față de când a venit la noi. Atât de bolnav e Yeboah, cu ghilimele de rigoare, încât și l-au dorit în continuare. L-au verificat în meciurile pe care le-am avut cu ei.”, a mai spus Cristi Balaj, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Yeboah era bucuros că va juca împotriva lui Lazio!”

„Fotbalistul a jucat aproape 30 de partide în cinci luni, de fiecare dată când un jucător urmează a fi transferat de către noi sau la clubul nostru, apar analizele medicale și avem cu ce să comparăm, cu atât mai mult că suntem și noi atenți, există acele exerciții fizice de prevenție a accidentărilor, cum aveam și eu ca arbitru.

Nu s-a întâmplat niciodată CFR Cluj să transfere un jucător fără să i se facă analizele medicale. Comparând analizele lui medicale cu ale altor jucători, sunt infinit mai bune”, a continuat Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT

„El s-a dus în Spania. Era bucuros azi că va juca împotriva lui Lazio. El are încă gândirea de copil, nu-l interesează nimic în afară de fotbal, el are mentalitatea unui jucător care poate ajunge mare”, a mai spus președintele campioanei României.

ADVERTISEMENT