Life

Lovitură pentru concurenții de la Survivor All Stars 2024: „Tribul care pierde va avea de suferit”

Veste proastă pentru concurenții Survivor România All Stars 2024. Ce se întâmplă cu echipa care va pierde meciul pentru recompensă.
30.01.2024 | 18:40
Lovitura pentru concurentii de la Survivor All Stars 2024 Tribul care pierde va avea de suferit
Ce se întâmplă în această seară la Survivor România All Stars 2024. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Perioada de acomodare a concurenților de la Survivor România All Stars 2024 a ajuns la final, iar prima ediție din cea de-a treia săptămână vine la pachet cu noi provocări. Tribul care pierde, are de suferit.

Ce se întâmplă la Survivor România All Stars 2024 în ediția de marți, 30 ianuarie 2024

Marți, 30 ianuarie 2024, Pro TV difuzează un episod din concursul Survivor România All Stars 2024, iar concurenții sunt încercați de noi emoții, fiind deja începutul celei de-a treia săptămâni petrecute în junglă.

ADVERTISEMENT

Echipa Faimoșilor a pierdut deja doi oameni, pe Andreea Tonciu și pe Elena Ionescu, astfel că acum trebuie să-și adune forțele și să demonstreze că sunt un trib puternic și închegat.

Însă, fiecare dintre ei are punctele sale de vedere. Jador, de pildă, consideră că au „prea multe puncte sigure”. În același timp, Jorge a afirmat în episodul ce va difuzat în această seară: „Să fim mai uniți la bancă. Parcă nu ne susținem unii pe alții”. 

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș, pe de altă parte, va scoate în evidență că, deși a participat deja la două dueluri, moralul său este ridicat și are așteptări tot mai mari de la Survivor România All Stars 2024.

„De când mă știu, de când eram copil, surprind. Să vin cu ceva nou, când cineva nu se așteaptă. Îmi dă o satisfacție maximă. Mă bucur, e a doua oară când am trecut peste”, a afirmat Roxana Nemeș, conform Pro TV. 

ADVERTISEMENT

Anunțul făcut de Daniel Pavel

Atât blondina, cât și ceilalți concurenți de la Survivor All Stars 2024 vor demonstra cât de puternici sunt la jocul pentru recompense. Războinicii au tot adunat victorii, astfel că energia lor este la cote înalte.

Și în tribul lor atmosfera este alta, iar concurenții ajung să poarte discuții personale. Însă, domnul Dan le-a adus și o veste care pe unii îi va da peste cap. Pierzătorii vor avea suferit.

ADVERTISEMENT

„Dublă miză – tribul care pierde va avea de suferit – va primi niște membri de la învingători pe insula lor, iar aceștia îi vor deposeda de niște obiecte”, a explicat prezentatorul Survivor All Stars 2024.

ADVERTISEMENT