Life

Câți bani a câștigat Andreea Tonciu la Survivor România All Stars. A fost eliminată după o săptămână

Ce sumă a primit Andreea Tonciu la Survivor România All Stars. Bruneta a rezistat o singură săptămână în jungla dominicană.
19.01.2024 | 14:05
Cati bani a castigat Andreea Tonciu la Survivor Romania All Stars A fost eliminata dupa o saptamana
Ce sumă a primit Andreea Tonciu la Survivor România All Stars. Bruneta a rezistat o singură săptămână în jungla dominicană. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Câți bani a câștigat Andreea Tonciu la Survivor România All Stars. A fost eliminată după o săptămână. Fosta concurentă din echipa Faimoșilor s-a bucurat din plin de experiența pe care a trăit-o pentru a doua oară.

Ce sumă a primit Andreea Tonciu la Survivor România All Stars. Bruneta a rezistat o singură săptămână în jungla dominicană

Ce sumă a primit Andreea Tonciu la Survivor România All Stars. Bruneta a rezistat o singură săptămână în jungla dominicană, mai puțin decât prima dată. În sezonul din 2022 a ieșit din competiție după numai 10 zile.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV a știut să negocieze foarte bine tariful înainte de a pleca din România. Vedeta se numără printre concurenții care sunt plătiți foarte bine pentru a rezista la condițiile și traseele dificile din concurs.

Informațiile furnizate de cancan.ro arată că a primit o sumă generoasă care se ridică la valoarea de 6.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană. Așadar, nu a ieșit deloc în pierdere.

ADVERTISEMENT

La scurtă vreme după ce a fost eliminată de la Survivor România All Stars Andreea Tonciu a făcut și o declarație. Fosta participantă de la Pro TV a dezvăluit că i-a fost foarte greu să se adapteze, în special legat de partea cu dormitul sub cerul liber.

Andreea Tonciu, reacție după plecarea de la Survivor România All Stars

Andreea Tonciu a oferit o primă reacție după plecarea de la Survivor România All Stars, pe rețelele de socializare. Frumoasa brunetă urmează să facă un live cu mai multe dezvăluiri despre emisiunea de la Pro TV, dar asta după ce va ajunge acasă.

ADVERTISEMENT

„Hello, dragilor, sper că v-a fost dor de mine. Vreau să vă mulțumesc pentru toată susținerea și pentru toate mesajele pe care le-am primit. Vă iubesc, vă iubesc, dar să știți că mie îmi este mult mai bine așa. 

Sunt în aeroport, mă pregătesc să plec din Dominicană înspre România și de-abia aștept să ajung acasă, să îmi preiau viața, activitatea și să o văd pe Rebecca. Așa că o să vorbim când ajung acasă. 

ADVERTISEMENT

Doar am vrut să vă salut și să știți că v-am simțit lipsa, tuturor susținătorilor mei și îmi era atât de dor să vorbesc cu voi”, a mărturisit Andreea Tonciu pe Instagram, după ce a fost eliminată de la Survivor România All Stars.

ADVERTISEMENT