Life

Lovitură pentru Culiță Sterp. Ce i se întâmplă chiar la începutul lui 2023

Lovitură pentru Culiță Sterp, chiar la început de an. Ce decizie au luat procurorii în dosarul accidentului produs de artist în noiembrie.
01.01.2023 | 19:31
Lovitura pentru Culita Sterp Ce i se intampla chiar la inceputul lui 2023
Ce i se întâmplă lui Culiță Sterp chiar la începutul lui 2023. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a primit o altă lovitură după accidentul de la Cluj. Procurorii au luat o decizie radicală în cazul artistului.

Culiță Sterp, lovitură chiar la început de an. Ce au decis procurorii în cazul accidentului de la Cluj

Cântărețul de muzică de petrecere a provocat un accident în luna noiembrie, în Cluj-Napoca, după ce nu s-a oprit la culoarea roșie a semaforului și a lovit un alt autoturism. Șoferul aflat în cealaltă mașină a ajuns la spital, dar nu a suferit răni grave.

ADVERTISEMENT

După impact, Culiță Sterp a părăsit locul accidentului, însă a fost găsit de polițiști ulterior.

La momentul producerii accidentului, Culiță Sterp avea o alcoolemie de 0,89 grame/litru alcool pur în sânge. Inițial, artistului i-a fost descoperită o alcoolemie de 0,71 grame/litru alcool pur, însă au fost făcute ulterior noi verificări.

ADVERTISEMENT

În urma producerii accidentului, oamenii legii au decis ca interpretul să fie plasat sub control judiciar timp de 60 de zile.

Însă acum cântărețul are parte de o nouă lovitură, după ce procurorii l-au trimis în judecată în dosarul accidentului petrecut în noiembrie.

ADVERTISEMENT

Miercuri va avea loc prima înfățișare. Magistrații vor stabili atunci dacă îi mențin artistului măsura controlului judiciar, notează realitatea.net.

Există mai multe acuzații pe numele cântărețului, printre care conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau unor substanțe interzise și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

ADVERTISEMENT

Ce a pățit Culiță Sterp în timpul unui concert din Bihor

În timpul unui concert în Bihor, susținut în urmă cu câteva zile, artistul a fost verificat cu atenție de polițiști. Aceștia au venit într-un control de rutină la localul unde Culiță Sterp avea concert.

Din fericire, controlul oamenilor legii s-a terminat cu bine pentru el, după cum a relatat cântărețul pe rețelele sociale.

Interpretul spune că întotdeauna taie facturi pentru concerte. În plus, colegii săi de trupă sunt angajați cu contracte de muncă, totul fiind legal.

Culiță Sterp nu a fost îngrijorat de controlul polițiștilor, din moment ce știa că nu există nereguli în cazul său.

“Eu, bineînțeles, sunt în regulă tot timpul, am un SRL (n.r societate cu răspundere limutată) cu care activez din 2017, băieții mei sunt angajați cu carte de muncă la mine pe firmă, noi lucrăm cu contract, tăiem facturi la toată lumea, suntem 100% în regulă, de asta nici nu mi-am făcut griji.

Au venit oamenii, au verificat și au plecat, simplu.”, a povestit Culiță Sterp pe Tik Tok.

În schimb, organizatorul evenimentului ar fi primit o amendă de 20.000 de lei.

ADVERTISEMENT
Tags: