Life

Culiță Sterp, verificat la sânge de Poliție, la concert! S-a lăsat cu amenzi grele

Culiță Sterp, verificat la sânge de Poliție. Totul s-a întâmplat în cadrul unui concert susținut de artist în Bihor și s-au dat și amenzi.
28.12.2022 | 23:58
Culita Sterp verificat la sange de Politie la concert Sa lasat cu amenzi grele
Culiță Sterp, verificat la sânge de Poliție. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a avut parte de o surpriză neplăcută în timpul unui concert în Bihor. Poliția a oprit cântarea pentru a face verificări și s-au dat chiar și amenzi.

Culiță Sterp, verificat la sânge de Poliție. Ce i s-a întâmplat în timpul unui concert

Culiță Sterp a trecut prin emoții mari la un concert din Bihor. Artistul a fost verificat la sânge de oamenii legii care au venit într-un control de rutină chiar la localul unde cânta el.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a ținut să le explice fanilor ce s-a întâmplat la concertul său, de fapt, pentru că oamenii s-au întrebat ce căuta Poliția la cântarea sa.

Astfel, artistul a explicat că a fost doar un control care s-a terminat cu bine pentru el, deoarece Culiță Sterp spune că are toate actele în regulă, taie mereu facturi pentru tot ce face și băieții pe care îi are angajați au contracte de muncă, totul fiind 100% legal și conform legilor țării.

ADVERTISEMENT

Ce amenzi s-au dat la localul unde cânta Culiță Sterp

Mai mult, manelistul a spus că nu și-a făcut nicio clipă griji referitor la ce s-ar fi putut întâmpla, pentru că știa că are toate actele în regulă. Unii au speculat că oamenii legii au venit acolo pentru a-l controla pe artist, mai ales după problemele sale recente cu legea, când a condus beat și a făcut accident.

@culita_sterp_officialInfo despre aseară♬ sunet original – Culiţa Sterp


”Pentru cei care mă întrebați de ce a venit Poliția aseară la Bihor și mascații… a fost un simplu control de rutină. Oamenii pur și simplu și-au făcut datoria (…)

ADVERTISEMENT

Eu, bineînțeles, sunt în regulă tot timpul, am un SRL (n.r societate cu răspundere limutată) cu care activez din 2017, băieții mei sunt angajați cu carte de muncă la mine pe firmă, noi lucrăm cu contract, tăiem facturi la toată lumea, suntem 100% în regulă, de asta nici nu mi-am făcut griji.

Au venit oamenii, au verificat și au plecat, simplu”, a spus Culiță Sterp pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Nu la fel de fericit ar fi fost și organizatorul evenimentului, conform presei locale, deoarece acesta a fost amendat cu 20.000 de lei.

„Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au constatat că societatea comercială, cu sediul în municipiul Beiuș, județul Bihor, care desfășura activități de comercializare a unor băuturi alcoolice și nonalcoolice în incinta respectivă, nu ar fi înregistrat în casa de marcat 6.885 de lei, bani rezultați din vânzările din seara respectivă”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, conform ebihoreanul.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: