Life

Lovitură pentru fanii Puterea Dragostei. Andreea Mantea nu va mai prezenta emisiunea. Ea va fi noua prezentatoare

13.07.2020 | 07:32
Lovitura pentru fanii Puterea Dragostei Andreea Mantea nu va mai prezenta emisiunea Ea va fi noua prezentatoare
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului matrimonial „Puterea Dragostei” de la Kanal D, urmează a fi înlocuită de la cârma emisiunii. Anunțul a fost făcut recent chiar de noua moderatoare care este o persoană extrem de cunoscută în showbiz-ul autohton.

Una dintre tinerele care au participat la „Bravo, ai stil” va fi noua prezentatoare în sezonul cu numărul 3. Mai exact, este vorba de Cristina Mihaela Dorobanțu care a ținut să transmită un mesaj pe una dintre paginile sale de socializare.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, «Puterea Dragostei»; sunt nerăbdătoare să îi cunosc pe concurenți, să intru în atmosfera de la filmări”, a precizat aceasta pe pagina sa de Instagram.

Andreea Mantea, înlocuită de la Kanal D de o fostă concurentă „Bravo, ai stil!”

„Va fi o provocare frumoasă, pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care își caută sufletul pereche. Sper să le port noroc concurenților! #godplans?”, a continuat Cristina Mihaela Dorobanțu mesajul din online.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă s-a făcut remarcată după ce a luat parte la competiția de modă și stil de la Kanal D, ca ulterior să prezinte rubrica „Secrete între fete” din cadrul emisiunii „Teo Show”.

Cristina Mihaela Dorobanțu nu este străină de televiziune fiind moderatoare în primul sezonul „Îmi place dansul”, tot la Kanal D, alături de Victor Slav.

ADVERTISEMENT

Cum au primit fanii vestea schimbării de la Puterea Dragostei

Dacă fanii fostei concurente „Bravo, ai stil!” au fericitat-o și i-au urat foarte mult noroc pe mai departe, nu același lucru se poate spune despre telespectatorii emisiunii matrimoniale. Mulți au mărturisit că nu vor mai urmări sezonul următor dacă nu mai este prezentat de Andreea Mantea.

În schimb, frumoasa brunetă nu pare deranjată de întorsura pe care au luat-o lucrurile, deși nu se știe ce proiecte are în viitor. Andreea Mantea a transmis în mediul online un mesaj ironic prin care spune că show-ul a luat sfârșit pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

„Gata, Puterea Dragostei a luat sfârșit pentru toți…” , este comentariul pe care Andreea Mantea l-a scris la imaginea Cristinei Mihaelei Dorobanțu prin care anunța că va fi noua prezentatoare „Puterea Dragostei”.

ADVERTISEMENT