Sport

Lovitură pentru Israel! Un jucător de bază s-a accidentat înaintea meciului cu România

Lovitură pentru Israel, înaintea meciului cu România. Unul dintre cei mai buni jucători ai oaspeţilor s-a accidentat şi nu va putea evolua pe Arena Naţională.
09.09.2023 | 11:46
Lovitura pentru Israel Un jucator de baza sa accidentat inaintea meciului cu Romania
Lovitură pentru Israel! Unul dintre jucătorii de bază s-a accidentat înaintea meciului cu România. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

România joacă sâmbătă, de la ora 21:45, împotriva Israelului, în cel mai important meci din preliminariile Euro 2024 de până acum. “Tricolorii” pot face un pas mare spre turneul final, în cazul unei victorii.

Lovitură pentru Israel! Unul dintre jucătorii de bază s-a accidentat înaintea meciului cu România

Adversarii au primit o lovitură importantă înaintea meciului. Liel Abada, unul dintre jucătorii de bază ai Israelului s-a accidentat la antrenamentul oficial şi va rata confruntarea de sâmbătă seara.

ADVERTISEMENT

Liel Abada joacă la Celtic Glasgow şi este cotat la 7,5 milioane de euro. Atacantul a mai avut probleme medicale şi a ratat startul preliminariilor. A evoluat doar în meciul cu Belarus, câştigat de israelieni cu 2-1.

Presa din Israel scrie că extrema lui Celtic a resimţit dureri musculare şi se va întoarce în Scoţia pentru a începe procesul de recuperare. Jucătorul în vârstă de 21 de ani va rata şi meciul cu Belarus.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, emoţii cu Mihăilă!

Edi Iordănescu a avut emoţii în ceea ce îl priveşte pe Valentin Mihăilă în această săptămână. Autor a două goluri cu Elveţia, atacantul Parmei a suferit o contractură, dar este în lotul pentru meciul cu Israel.

Selecţionerul a fost contestat pentru că nu l-a convocat pe Alex Mitriţă, dar Edi Iordănescu a explicat la conferinţa de presă că ţine foarte mult la omogenitate în această campanie de calificare:

ADVERTISEMENT

“Din punctul meu de vedere, procesul de selecție înseamnă evoluție, dezvoltare, desfășurare, trebuie să ne uităm la mai multe amănunte. Cred că dacă adunăm toți antrenorii României într-o cameră și vorbim de selecție, nu știu dacă doi vor face aceeași echipă.

Eu înțeleg aceste observații, dar responsabilitatea este exclusiv a mea și decizia îmi aparține în totalitate. Tatăl meu este cel mai titrat antrenor din istoria echipei naționale a României și cred că dacă discutăm pe lot, poate și el vede mai multe lucruri diferit.

ADVERTISEMENT

“Recunosc că erau și alte nume care puteau să se afle alături de noi”

Eu sunt cel care lucrează cu echipa. Recunosc că erau și alte nume care puteau să se afle alături de noi, dar focusul exclusiv merge către acest grup. Recunosc că și forma de moment a fost și va fi un element foarte important.

Ținem cont de asta, dar m-am uitat și la istoricul fiecărui jucător la echipa națională. Am spus de la început că e o campanie scurtă, trebuie să avem omogenitate, continuitate și un grup pe care să-l cunosc foarte bine”, a explicat Edi Iordănescu.


  • 3,40 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „X solist” la meciul România – Israel

ADVERTISEMENT
Tags: