Sport

Lovitură pentru Lionel Messi și Inter Miami! Favoritul argentinianului s-a accidentat și va rata tot sezonul

Favoritul lui Lionel Messi, Facundo Farias, s-a accidentat înainte de începerea noului sezon și are toate șansele să nu mai joace în 2024.
22.01.2024 | 08:00
Lovitura pentru Lionel Messi si Inter Miami Favoritul argentinianului sa accidentat si va rata tot sezonul
Lovitură pentru Lionel Messi și Inter Miami! Favoritul argentinianului s-a accidentat și va rata tot sezonul
ADVERTISEMENT

Favoritul lui Lionel Messi, Facundo Farias, s-a accidentat înainte de începerea noului sezon și are toate șansele să nu mai joace în 2024 după lovitura cumplită primită în zona genunchiului într-o partidă amicală din presezon.

Lovitură pentru Lionel Messi și Inter Miami!

Inter Miami a suferit o lovitură prematură înainte de noul sezon din MLS, atacantul argentinian Facundo Farias fiind aproape să rateze întregul sezon 2024 cu o accidentare gravă la genunchi. Farias, care joacă în atac alături de Lionel Messi, a suferit cumplita accidentare în timpul partidei amicale pe care Inter Miami a disputat-o contra naționalei statului El Salvador.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul i-a costat pe cei de la Inter Miami 5 milioane de euro, fiind un consacrat, deja, internațional de tineret argentinian. Farias a părăsit în dureri partida de pe Estadio Cuscatlan, iar clubul Inter Miami a transmis că acesta a suferit o leziune de ligament încrucișat anterior.

Astfel, argentinianul va avea nevoie să fie supus unei intervenții chirurgicale în săptămânile următoare. ”Ne așteptăm să fie out restul sezonului”, a transmis clubul într-un comunicat. Așadar, o veste cumplită pentru fani, dar și pentru Leo Messi.

ADVERTISEMENT

Asta, în condițiile în care tânărul Farias este pariul și preferatul lui Messi la Inter Miami, fiind transferat la cererea expresă a celui mai bun fotbalist din istorie. Tânărul de 21 de ani a fost cumpărat de Miami de la clubul argentinian Colon în iulie 2023, antrenorul Gerardo Martino fiind convins de capacitățile fotbalistului, extrem de apreciat de toată lumea.

Farias a fost convocat la echipa națională a Argentinei pentru calificările la Cupa Mondială împotriva Paraguayului și a naționalei Peru în octombrie, dar nu a participat la meciuri, fiind rezervă. Cu toate acestea, Farias este un fotbalist extrem de apreciat de toată lumea.

ADVERTISEMENT

Acum, fără Farias, Inter Miami va disputa o partidă amicală cu FC Dallas, după care se va îndrepta spre Arabia Saudită pentru partidele amicale cu Al-Hilal, programată pe 29 ianuarie, și Al-Nassr, programată pe 1 februarie, conform conform ndtv.com.

Așadar, o șansă ca Leo Messi să se dueleze cu eternul rival Cristiano Ronaldo, chiar dacă vorbim despre o partidă amicală. Inter Miami călătorește mai apoi în Asia pentru a juca mai multe partide amicale, prima cu selecționata Hong Kong pe 4 februarie, iar a doua partidă contra japonezilor de la Vissel Kobe, pe 7 februarie.

ADVERTISEMENT

Cei de la Inter Miami se vor întoarce în Statele Unite pentru un ultim meci din pre-sezon împotriva echipei argentiniene Newell’s Old Boys pe 15 februarie. Inter Miami speră că în acest sezon va reuși o clasare mult mai bună față de anul trecut, când a fost printre cele mai slabe formații din MLS:

ADVERTISEMENT
Tags: