Sport

Lovitură pentru Rapid! Alex Ioniță poate fi suspendat din nou pentru dopaj: “Situația nu e încheiată”

Alex Ioniță nu a scăpat de scandalul de dopaj și ar putea fi suspendat și la Rapid.
24.10.2021 | 14:19
Lovitura pentru Rapid Alex Ionita poate fi suspendat din nou pentru dopaj Situatia nu e incheiata
Lovitură pentru Rapid! Alex Ioniță poate fi suspendat din nou pentru dopaj: "Situația nu e încheiată"
ADVERTISEMENT

Mijlocașul de 26 de ani și-a reziliat în această vară contractul cu CFR Cluj și a debutat pentru alb-vișinii chiar împotriva ardelenilor, când a intrat pe teren în prelungiri.

Alex Ioniță II a jucat al doilea meci pentru Rapid în derby-ul cu Dinamo și a reușit chiar o pasă de gol însă coșmarul său este departe de a fi încheiat.

ADVERTISEMENT

Coșmarul continuă pentru Alexandru Ioniță și la Rapid: „ Există posibilitatea ca WADA să facă apel”

Alexandru Ioniță nu a scăpat de emoții în privința scandalului de dopaj, iar Cristi Balaj, fostul președinte al Agenției Naționale Anti-Doping, anunță că Agenția Mondială Anti-Doping poate face apel și să conteste decizia:

„Situația nu e încheiată la cei trei jucători de la Astra (n.r. Alex Ioniță, Kehinde Fatai și Takayuki Seto). Există posibilitatea ca WADA (n.r. World Anti-Doping Agency) poate să facă apel. Nu e o decizie definitivă atât timp cât WADA poate face apel”.

ADVERTISEMENT

Ioniță II a reușit deja să aducă un plus în jocul Rapidului deși a jucat doar 23 de minute în Casa Pariurilor Liga 1 în două partide și i-a pasat decisiv lui Nicolae Carnat care a egalat-o pe Dinamo în prelungiri.

Extrema dreaptă a driblat excelent și i-a oferit o pasă bună lui Nicolae Carnat care a reușit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj când nimeni nu se mai aștepta.

ADVERTISEMENT

Alexandru Ioniță resimte lipsa jocurilor după suspendarea de dopaj: „Sper să o recapăt”

Mijlocașul Rapidului nu spera să fie pe teren la meciul cu Dinamo însă în cele din urmă a pus umărul la egalul smuls de giuleșteni în ultimele secvențe ale partidei.

„Îmi doream foarte mult să intru. Credeam că nu voi avea ocazia cu Dinamo dar mă bucur că Mister m-a introdus și că am reușit oarecum să aduc un plus echipei pe faza ofensivă”. 

ADVERTISEMENT

Ioniță acuză accidentările din ultimii ani și suspendarea pentru dopaj și așteaptă pauza din iarna pentru a se pune la punct la nivel fizic.

„Îmi doresc să nu mă accidentez, să fiu sănătos. Cred că după iarnă, altfel vor sta lucrurile pentru mine. Se simte lipsa meciurilor, dar ușor-ușor sper să o recapăt. Să prind un loc de titular și să fim pe un loc cât mai sus în clasamentÎmi doresc să nu mă accidentez, să fiu sănătos. Cred că după iarnă, altfel vor sta lucrurile pentru mine”.

Chiar și așa, fotbalistul evaluat conform transfermarkt la 100.000 de euro a declarat că meritul este în totalitate al lui Nicolae Carnat, care a reușit o execuție incredibilă: „Am scos acest rezultat datorită execuției lui Carnat. O execuție foarte frumoasă și ne bucurăm că am reușit să terminăm okay acest meci. Îi felicităm pe cei de la Dinamo”.

ADVERTISEMENT