Life

Lovitură pentru Shakira! Suma imensă pe care o va plăti cântăreața pentru a nu ajunge la închisoare

Lovitura primită de Shakira. Ce sumă trebuie să plătească îndrăgita cântăreață columbiană pentru a nu ajunge după gratii.
20.11.2023 | 21:48
Lovitura pentru Shakira Suma imensa pe care o va plati cantareata pentru a nu ajunge la inchisoare
Ce probleme are Shakira cu legea. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Probleme cu legea pentru Shakira. Cântăreața de origine columbiană este nevoită să plătească o sumă uriașă pentru a nu face închisoare. O pedeapsă de trei ani în spatele gratiilor ar fi trebuit să ispășească îndrăgita artistă. Care este cauza?

Shakira, nevoită să achite milioane de euro pentru a nu face închisoare. Ce acuzație i se aduce artistei

Shakira Isabel Mebarak Ripoll pe numele integral a primit o sentință dură din partea instanței din Barcelona, dar pe atât de ușoară, fiindcă nu va mai face închisoare. Cântăreața este acuzată de fraudă fiscală, săvârșită între 2012 și 2014.

ADVERTISEMENT

Vedeta columbiană nu și-a plătit taxele și impozitele în perioada precizată, iar astfel ar fi produs statului spaniol o pagubă de 14, 5 milioane de euro. În urma unei înțelegeri cu procurorii, Shakira a acceptat acuzația și o amendă de 50% din suma datorată, adică peste 7, 3 milioane de euro.

”Recunoaşteţi faptele şi vă conformaţi cu noile sancţiuni care au fost solicitate?”, a întrebat judecătorul Jose Manuel del Amo Sanchez, după care Shakira a răspuns pozitiv: ”Da!”, a precizat interpreta în sala de judecată.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Shakira a evitat și un proces în Barcelona în urma acordului său și a mai acceptat și o amendă de 438.000 de euro pentru a nu face trei ani de închisoare cu suspendare. De altfel, interpreta a mărturisit că sancțiunile i s-au aplicat pe fondul unei înțelegeri, și nu pe fondul unui proces, pentru a nu-și afecta copiii.

Shakira: ”Cel mai important este ca ai mei copii să aibă o viață liniștită”

Shakira a explicat că-și dorește o viață liniștită pentru cei doi copii ai ei, din relația cu Gerard Pique, pe nume Sasha, în vârstă de 6 ani, și Milan, în vârstă de 8 ani. Totodată, vrea să-i vadă cum cresc și să fie lângă ei în tot acest interval.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să-mi aleg cu grijă bătăliile pe care le port. Cel mai important acum este să fac totul pentru ca ai mei copii să aibă o viață liniștită. Cel mai important pentru mine este să îi văd crescând și să petrec timp alături de ei.

Nu-mi doream să-i fac să sufere și să mă vadă că trec printr-un proces”, a mai declarat Shakira în sala de judecată, potrivit publicației El Pais. În prezent, interpreta columbiană locuiește în SUA, în Miami, alături de copiii ei, într-o vilă impozantă.

ADVERTISEMENT

Toate acestea, după ce Shakira a pus capăt unei relații de 12 ani cu Gerard Pique, anul trecut, în vară. Motivul despărțirii ar fi fost o infidelitate a starului din Barcelona. Gerard Pique avea o idilă cu o studentă în vârstă de 23 de ani, din Barcelona, pe nume Chia Marti.

ADVERTISEMENT
Tags: