Sport

Lovitură pentru Universitatea Craiova?! Jalen Blesa, prin ochii fostului antrenor: „Va fi cel mai bun”

Ismet Munishi l-a antrenat pe Jalen Blesa la FC Prishtina, iar antrenorul din Kosovo l-a descris pe ultimul transfer al Universității Craiova pentru FANATIK.
16.02.2024 | 11:00
Lovitura pentru Universitatea Craiova Jalen Blesa prin ochii fostului antrenor Va fi cel mai bun
Cine este ultimul transfer al Universității Craiova?! Jalen Blase, prin ochii fostului antrenor: „Va fi cel mai bun”. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev și-a primit atacantul mult dorit la Universitatea Craiova chiar în ultima zi de mercato din iarnă după ce „alb-albaștrii” au primit și o derogare de la FIFA. Ismet Munishi l-a avut sub aripa sa la FC Prishtina, iar antrenorul din Kosovo i-a făcut un portret spaniolului pentru FANATIK.

Cine este ultimul transfer al Universității Craiova?! Jalen Blesa, prin ochii fostului antrenor: „Va fi cel mai bun”

Jalen Blesa este așteptat la Universitatea Craiova, iar atacantul a avut un mesaj pentru suporterii „alb-albaștrii”. „Alb-albaștrii” au anunțat că spaniolul a părăsit Kosovo, iar în cursul zilei de miercuri va ateriza în Cetatea Băniei și va intra în lotul lui Ivaylo Petev.

ADVERTISEMENT

Ismet Munishi l-a antrenat pe Jalen Blesa la FC Prishtina în 2023, atunci când atacantul a venit de la KF Rahoveci. Mutarea vârfului născut în Barcelona la Universitatea Craiova pentru 300.000 de euro a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK.

Antrenorul kosovar l-a descris pe Jalen Blesa e ca și un atacant pur sânge, care se adaptează rapid și se comportă ca un adevărat profesionist la antrenamente. Acesta a povestit că atacantul nu s-a plâns niciodată la antrenamente și dezvăluie principalele sale calități.

ADVERTISEMENT

„Este un băiat calm și primește informații foarte bine și este inteligent. La început avea probleme cu antrenamentele mai dure pentru că venea dintr-o divizie inferioară, dar după ce s-a obișnuit cu timpul totul a fost ok. Niciodată nu s-a plâns, mereu și-a făcut treaba și era foarte calm, a primit foarte bine informații.

Este foarte bun cu mingea la picior, este un marcator și este foarte bun și ca pasator decisiv. Echipa făcea repede tranziția cu el în teren, era foarte bun și când vine vorba de protejarea mingei. Este un atacant foarte bun, îmi place de el”, a spus Ismet Munishi.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al lui Jalen Blesa anunță: „Va fi cel mai bun atacant din România”

Jalen Blesa se înscrie pe lista atacanților transferați din Kosovo în SuperLiga precum Ermal Krasniqi, Albion Rrahmani, Albin Berisha și Astrit Selmani. Universitatea Craiova l-a mai avut pe lista de transferuri și pe Muhamet Hyseni, golgheterul primei ligi.

Atacantul care s-a făcut observat în Kosovo a marcat 11 goluri și a oferit 4 pase decisive pentru FC Prishtina în 21 de apariții. Acesta este de așteptat să devină unul dintre oamenii de bază de la Universitatea Craiova în scurt timp.

ADVERTISEMENT

Ismet Munishi spune că atacantul spaniol are nevoie de o perioadă de adaptare în SuperLiga, însă este sigur că peste doi ani va fi cel mai bun atacant din România. La Universitatea Craiova va trebui să lupte cu Jovan Markovic și Elvir Koljic pentru un loc în primul „11”.

„Cred că Blesa va ajunge la nivelul celorlalți jucători pentru că are calitate, sunt sigur. Din punctul meu de vedere era cel mai bun atacant din campionat de aici. Cred că va avea nevoie de timp să se adapteze la fotbalul din România, dar pas cu pas va fi cel mai bun.

Poate nu va fi cel mai bun instant, dar cred că după șase luni sau un an va fi din ce în ce mai bun. După doi ani cred că va fi cel mai bun atacant din România”, a declarat fostul antrenor al lui Jalen Blesa în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 250.000 de euro este cota lui Jalen Blesa, conform transfermarkt
  • 7 goluri au marcat Jovan Markovic și Elvir Koljic pentru Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT
2,72 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist la pauză” la meciul FC Botoșani - Universitatea Craiova