Sport

Jalen Blesa, mesaj pentru suporterii Universității Craiova: „Abia aștept să încep!”

Jalen Blesa le-a transmis un mesaj suporterilor Universității Craiova. Atacantul este pregătit să înceapă antrenamentele alături de olteni.
14.02.2024 | 17:40
Jalen Blesa mesaj pentru suporterii Universitatii Craiova Abia astept sa incep
Jalen Blesa a transmis un mesaj suporterilor Universității Craiova. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Jalen Blesa este ultimul nume care s-a alăturat Universității Craiova în această iarnă, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Formația finanțată de Mihai Rotaru l-a transferat pe atacantul spaniol în vârstă de 23 de ani de la FC Prishtina pentru 300.000 de euro.

Jalen Blesa, mesaj pentru suporterii Universității Craiova: „Abia aștept să încep!”

Universitatea Craiova a avut ceva emoții în oficializarea transferului lui Jalen Blesa, dorit și de FCSB. Deși oltenii s-au înțeles cu toate părțile privind transferul, actele au ajuns cu întârziere la Craiova. Astfel, oltenii au fost nevoiți să obţină derogarea de la FIFA.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Universitatea Craiova l-a prezentat oficial pe Jalen Blesa care a fost adus să întărească lotul „alb-albaștrilor” în zona ofensivă. Direct de pe aeroport, atacantul de 23 de ani le-a transmis un mesaj încrezător suporterilor din Bănie.

„Salutare! Sunt la aeroport în drum spre România. Abia aștept să încep pregătirile alături de voi. Hai Craiova!”, a fost mesajul lui Jalen Blesa, conform canalelor oficiale de comunicare ale Universității Craiova. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Jalen Blesa, cifre excelente înainte de transferul la Universitatea Craiova

Jalen Blesa a semnat un contract valabil până în vara anului 2027 cu Universitatea Craiova. Atacantul cu cetățenie spaniolă și engleză a înregistrat cifre excelente în prima parte a sezonului la FC Prishtina.

Născut la Barcelona, Jalen Blesa a marcat 11 goluri și a oferit 4 pase decisive în cele 21 de meciuri la FC Prishtina. Fotbalistul de 23 de ani are o cotă de piață de 250.000 de euro, potrivit Transfermarkt.com. Jalen Blesa și-a început cariera la CD Masnou, Spania.

ADVERTISEMENT

Ulterior, noul atacant al Universității Craiova a ajuns în ligile inferioare din Anglia, la Arlesey Town. În Kosovo, Jalen Blesa a jucat în primă fază pentru KF Istogu. Atacantul spaniol se va lupta pentru postul de titular la Universitatea Craiova cu Jovan Markovic și Elvir Koljic.

Universitatea Craiova ocupă locul 4 în clasamentul din SuperLiga, cu 38 de puncte în 25 de etape. Oltenii au pierdut primele două partide oficiale ale anului cu rivalele Farul (1-2) și FCSB (0-3). Formația antrenată de Ivaylo Petev și-a spălat din păcate după succesul de la Sf. Gheorghe, scor 3-1 cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

În etapa precedentă, Universitatea Craiova nu a reușit să câștige duelul cu U Cluj, deși a condus cu 2-0 la pauză. „Șepcile roșii” au înscris de două ori în repriza secundă prin Valentin Gheorghe și Dan Nistor. În următoarea rundă, Universitatea Craiova o înfruntă pe FC Botoșani.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,93 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Botoșani - Universitatea Craiova