Life

Lovitura totală pe care o pregătește Revolut. Vodafone, Orange și Digi ar putea avea probleme. Milioane de clienți se pot reorienta

Revolut, mișcarea prin care va lua fața marilor companii de telefonie mobilă. Iată ce a pregătit gigantul financiar pentru clienți!
24.02.2024 | 16:30
Lovitura totala pe care o pregateste Revolut Vodafone Orange si Digi ar putea avea probleme Milioane de clienti se pot reorienta
Revolut se pregătește să ia fața marilor companii de telefonie mobilă. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Revolut este una dintre instituțiile financiare care s-a impus pe piața din România. Încă de acum câțiva ani de când a ajuns la noi în țară, Revolut și-a propus să vină cu fel de fel de oferte pentru clienți. Acum, însă, pregătește o lovitură pentru Digi, Orange și Vodafone.

Revolut, concurență serioasă pentru Vodafone, Orange și Digi

Revolut a câștigat milioane de români care și-au dorit să aibă acces la bani cu ajutorul unei aplicații bancare simple. Fără drumul la bănci și fără prea multe acte, românii și-au deschis instant conturi pe Revolut.

ADVERTISEMENT

De obicei, toată lumea folosește Revolut pentru a transfera ușor bani sau pentru a profita de anumite oferte. Constant, cei de la Revolut oferă bani celor care conving noi persoane să își facă conturi.

Însă, pentru 2024, Revolut are alte planuri. Oricât de surprinzător ar putea părea, mai nou, fintech-ul va vinde abonamente de telefonie. Cât de ușor îi convinge pe clienți să renunțe la rețelele clasice?

ADVERTISEMENT

Banca pregătește lovitura supremă pentru rețelele de telefonie mobilă

Începând cu această săptămână, în Marea Britanie au fost lansate primele abonamente de telefonie mobilă. Acesta reprezintă un pas uriaș pentru Revolut, fiind, de altfel și prima firmă de servicii financiare care oferă astfel de abonamente.

Potrivit CNBC, Revolut va oferi clienților cartele SIM virtuale, care se pot stoca direct în dispozitiv, fără să fie nevoie de cartela fizică. La aceste abonamente vor avea acces atât utilizatorii standard Revolut, cât și care au alte planuri.

ADVERTISEMENT

Pentru a beneficia de abonamentele Revolut, britanicii trebuie să depună o cerere înainte de 1 mai, anul acesta. Foarte important de reținut este faptul că, timp de 7 zile, clienții Revolut care nu au abonament Ultra primesc cadou 100MB. Însă, doar dacă completează cererea la termen.

Cei care optează pentru abonamentele Revolut, își pot încărca telefonul direct din aplicație. Se pare că fintech-ul a adoptat această măsură ca urmare a schimbărilor tarifare din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, tarifele pentru serviciile de voce și date au crescut considerabil în Regatul Unit. În plus, de când au ales să iasă din Uniunea Europeană, britanicii suportă taxe de roaming.

Însă, acesta nu este singura veste importantă din partea celor de la Revolut. În primele luni ale acestui an, banca își propune să deschisă o sucursală fizică și în România. Motivul din spatele acestei decizii este numărul mare de clienți pe care îl are la noi în țară.

ADVERTISEMENT
Tags: