Life

Lovitură uriașă pentru Oana Zăvoranu. Nu a avut ce să mai facă și a trebuit să accepte adevărul crunt

Momente grele pentru Oana Zăvoranu. Actrița nu a mai putut să se opună deciziei și a fost nevoită să înfrunte realitatea.
14.11.2023 | 17:45
Lovitura uriasa pentru Oana Zavoranu Nu a avut ce sa mai faca si a trebuit sa accepte adevarul crunt
Momente grele pentru Oana Zăvoranu. Actrița nu a mai putut să se opună deciziei și a fost nevoită să înfrunte realitatea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Lovitură uriașă pentru fosta soție a lui Pepe, de care a divorțat în urmă cu mai bine de 10 ani. Nu a avut ce să mai facă și a trebuit să accepte adevărul crunt. Frumoasa brunetă nu traversează o perioadă tocmai bună.

Momente grele pentru Oana Zăvoranu. Actrița nu a mai putut să se opună deciziei și a fost nevoită să înfrunte realitatea

Oana Zăvoranu trece prin momente grele, după ce recent s-a împăcat cu soțul ei, Alex Ashraf. Actrița nu a mai putut să se opună deciziei și a fost nevoită să înfrunte realitatea cu care se confruntă de o vreme încoace.

ADVERTISEMENT

Din păcate, vedeta nu mai are acces la mașina personală care a fost pusă sub sechestru, după ce a fost dată în judecată de fostul administrator al clinicii sale, Horia Vlădescu. Autoturismul a fost ridicat din fața casei sale în cursul zilei de luni, 14 noiembrie 2023.

Cu doar câteva ore înainte frumoasa brunetă s-a prezentat la Curtea de Apel București, lucru pe care l-a împărtășit cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. „Știu că Dumnezeu e cu mine mereu în toate situațiile”, a scris actrița pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Potrivit spynews.ro, fosta soție a lui Pepe nu a ieșit din locuință. Cel care a stat de vorbă câteva minute cu procurorul a fost chiar partenerul de viață care a revenit la gânduri mai bune, deși vorbeau despre divorț.

Sursa menționată mai arată că, Alex Ashraf a făcut mai multe poze autoturismului pe care vedeta l-a pierdut din cauza proceselor intentate în ultima perioadă. Oana Zăvoranu susține că a pierdut peste 5 milioane de euro pentru că a fost furată.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu, prima reacție după ce a fost executată silit

Oana Zăvoranu a reacționat după ce a fost executată silit, precizând că a tăcut foarte mult, dar că este dispusă să dea cărțile pe față și să spună adevărul. Actrița susține că va dezminți cu acte și dovezi tot ce s-a scris mincinos despre ea.

„Să aveți totală încredere în mine și în ce relatez pentru că nu v-am mințit niciodată. Astfel veți înțelege ce javre am strâns la pieptul meu, ce oameni infecți. Și cât de puternică sunt pentru a putea fi omul coerent și luptător de azi. 

ADVERTISEMENT

De prieteni, frați, surori, fine, fini… niște jigodii. Dumnezeu mă iubește și știu că voi învinge acest război. Să înceapă jihadul”, a transmis Oana Zăvoranu pe Internet, în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT