Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Luca Mihai, mesaj video pentru jucătorii lui Poli Iași înaintea meciului cu FC Voluntari. „S-a ajuns chiar și la ministrul Sănătății”

Președintele celor de la Poli Iași a mărturisit că Luca Mihai a transmis un mesaj video către colegii săi înaintea meciului cu FC Voluntari.
19.04.2024 | 20:07
Luca Mihai mesaj video pentru jucatorii lui Poli Iasi inaintea meciului cu FC Voluntari Sa ajuns chiar si la ministrul Sanatatii
Cornel Șfaițer, despre starea medicală a lui Luca Mihai. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Cornel Șfaițer a oferit ultimele detalii despre starea medicală a lui Luca Mihai. Președintele lui Poli Iași a mărturisit că acesta a transmis un mesaj video pentru colegii săi înainte de meciul cu FC Voluntari, așa cum a anunțat și FANATIK.

Luca Mihai, mesaj video pentru jucătorii lui Poli Iași înaintea meciului cu FC Voluntari

Luca Mihai este mai bine după accidentarea gravă pe care a suferit-o la meciul cu Dinamo. Jucătorul celor de la Poli Iași a reușit să transmită un mesaj video către colegii săi și a stat de vorbă cu aceștia înainte de meciul cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

“Luca Mihai e pe drumul cel bun. De la o zi la alta lucrurile s-au îmbunătățit. Miercuri am avut o discuție cu băieții la vestiar, înainte de antrenament. Am vorbit atunci cu el pe cameră și a fost o surpriză plăcută pentru toți.

A fost ceva deosebit pentru toată lumea. Îl așteptăm în cadrul echipei, la antrenamente. El va mai avea o perioadă în care va sta sub control medical și tratament.

ADVERTISEMENT

Important este să se refacă el și să înceapă pregătirile din vară. A fost o perioadă grea și pentru noi, dar și pentru el. Privim lucrurile în față și ne concentrăm la ceea ce avem de făcut. Urmează și meciul cu Voluntari. 

Da, a transmis înainte și un mesaj video pentru colegii săi. Abia miercuri s-a ridicat din pat și a putut să comunice. Până atunci starea lui a fost destul de precară. El e un băiat simpatic și s-a apropiat de grup, de aceea a trimis și acel mesaj video. 

ADVERTISEMENT

Zilele acestea trebuie să îl externeze, dar încă nu știm exact. Părinții sunt acolo cu el și comunicăm cu ei în permanență. Ei au venit atunci pentru meci.

E totul bine și cu timpanul, dar încă mai are dureri. Cel mai important este că de la zi lucrurile s-au îmbunătățit. A fost o întreagă echipă de medici acolo și a fost sub supraveghere maximă”, a spus Cornel Șfaițer, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“S-a ajuns chiar și la ministrul Sănătății”

“Nu știu dacă Homawoo a luat legătura cu el. Pe mine m-a sunat în seara aceea Andrei Nicolescu. I-am spus că s-a implicat direct și Federația. Și vreau să îi mulțumesc lui Mihai Stoichiță și tuturor de la președinte în jos și echipei medicale.

L-a vizitat și Daniel Pancu. S-a ajuns chiar până la ministrul Sănătății. Mă bucur că e bine acum și știam că la un spital cum este Elias nu o să fie probleme. Au fost medici foarte buni care au avut grijă de Luca Mihai”, a mai spus președintele celor de la Poli Iași despre Luca Mihai, la FANATIK SUPERLIGA.

Cornel Șfaițer, despre starea medicală a lui Luca Mihai

ADVERTISEMENT