Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Am împietrit! M-am gândit la Hâldan!” Kiriță a vorbit despre faultul lui Homawoo și despre șansele de salvare ale lui Dinamo

Giani Kiriță a privit înmărmurit accidentarea lui Luca Mihai, din Dinamo - Poli Iași 1-0. Fostul căpitan al roș-albilor și-a amintit de alte tragedii ale „câinilor”
17.04.2024 | 14:05
Am impietrit Mam gandit la Haldan Kirita a vorbit despre faultul lui Homawoo si despre sansele de salvare ale lui Dinamo
„Am împietrit! M-am gândit la Hâldan!” Kiriță a vorbit despre faultul lui Homawoo și despre șansele de salvare a lui Dinamo. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Accidentarea lui Luca Mihai din Dinamo – Poli Iași 1-0 a fost cel mai negru moment din SuperLiga în weekendul care a trecut. Giani Kiriță s-a bucurat de victoria „câinilor”, dar a fost marcat de ce a pățit fotbalistul moldovenilor.

Giani Kiriță, șocat de accidentarea lui Luca Mihai: „M-am gândit la toate filmele urâte”

Luca Mihai (20 de ani) a fost accidentat grav în Dinamo – Poli Iași 1-0. În minutul 30, fotbalistul împrumutat de la CFR Cluj a fost atacat brutal de Homawoo și a plecat cu ambulanța la spital. Ovidiu Hațegan a fost criticat aspru pentru că nu l-a eliminat pe togolezul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Se comentează foarte mult. E un caz foarte grav. Din păcate, Homawoo nu și-a calculat atacul. În momentul când vezi că nu mai ai șanse la minge, nu poți să te duci așa tare. Dar sigur n-a vrut să îl lovească așa tare.

A fost horror intrarea. Pe el l-a prins într-o parte pe băiat și ați văzut ce s-a întâmplat. (n.r. – Nu te-ai gândit la Hîldan?) M-am speriat foarte tare. M-am gândit la toate filmele urâte. A fost un atac total aiurea, necalculat.

ADVERTISEMENT

Doamne ferește. Eram în fața televizorului și am împietrit. Și iar în Ștefan cel Mare. Vorba vine, acasă la Dinamo”, a declarat Giani Kiriță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Showul momentului în sportul românesc este live pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Emoții în continuare cu salvarea de la retrogradare: „E greu”

Ca urmare a victoriei cu Poli Iași, Dinamo a luat o mare gură de oxigen. Echipa lui Zeljko Kopic e pe loc de baraj, cu 19 puncte, la două lungimi de salvarea directă. Următorul meci e la Craiova, cu FC 1948, sâmbătă 20 aprilie, de la ora 17:30.

„Avem meci foarte greu la Craiova. Vii și joci cu o echipă care e super rănită. I-a bătut clar Botoșani. E clar că vor să se refacă. Sper să nu se refacă cu noi.

ADVERTISEMENT

E greu, e greu pentru că mai sunt 5 meciuri. Cu un meci te poți ridica, cu un meci te poți duce direct , a adăugat fostul căpitan dinamovist.

Giani Kirita, DISCURS NECRUTATOR cu Dinamo dupa VICTORIA CHINUITA cu Poli Iasi 1-0

ADVERTISEMENT