Sport

Lucian Ionescu, ofițerul de presă de la Rapid, probleme grave de sănătate: ”Glonțul n-a mai trecut pe la ureche, ci prin ureche”

Ofițerul de presă al clubului Rapid, Lucian Ionescu, a avut mari probleme de sănătate în ultimele zile și a fost aproape de o tragedie.
05.12.2023 | 23:27
Lucian Ionescu ofiterul de presa de la Rapid probleme grave de sanatate Glontul na mai trecut pe la ureche ci prin ureche
Ofițerul de presă al clubului Rapid, Lucian Ionescu, a avut mari probleme de sănătate în ultimele zile și a fost aproape de o tragedie. Sursă foto: Facebook Ionescu Lucian
ADVERTISEMENT

Tocmai starea de sănătate precară l-a împiedicat de acesta să fie prezent, ca în fiecare săptămână, la ultima ediție a emisiunii ”Suflet de rapidist”, un proiect FANATIK, pe care o moderează alături de Robert Niță.

Probleme de sănătate pentru Lucian Ionescu, ofițerul de presă de la Rapid

Lucian Ionescu a vorbit despre gravele probleme de sănătate cu care s-a confruntat în ultima săptămână într-o postare pe care a făcut-o pe rețelele de socializare. Ofițerul de presă al Rapidului a mărturisit că a fost aproape de moarte și s-a temut în acele clipe.

ADVERTISEMENT

”M-am obișnuit cu mult timp în urmă ca glonțul să îmi treacă deseori pe la ureche. Parcă devenise așa, o tradiție. În urmă cu o săptămână, timp de o săptămână, ce săptămână (!), lucrurile s-au schimbat al dracu’ de radical. Glonțul n-a mai trecut pe la ureche, ci prin ureche, rașchetând și tâmpla.

A vorbi despre moarte pare o figură de stil. Toți luăm la mișto moartea, o considerăm mereu departe de noi, aproape doar de ceilalți. Abia atunci când își arată chipul, da, da, are chip, diferă doar de imaginația fiecăruia, realizezi că în fața ei, toți suntem la fel, statutul social, pregătirea, credința, laolaltă nu își au nici sensul și nici rostul și totul devine deșertăciune.

ADVERTISEMENT

Și simți un gust metalic, rece, grețos, hmm, imposibil de descris. Cine spune că nu se teme de moarte este sau ipocrit sau mănâncă rahat. În fond este o teamă normală, nicidecum lașitate”, scris Lucian Ionescu, pe contul de Facebook.

Inima i-a fost repornită cu șocuri electrice

Implicat total în proiectul ”Suflet de rapidist”, ofițerul de presă din Giulești a mărturisit că inima sa a încetat să mai bată pentru scurt timp și a fost nevoie ca medicii să-i facă șocuri electrice.

ADVERTISEMENT

”Aparent, inima nu doare, deși este singurul organ al omului care nu se odihnește niciodată. În schimb, trăirile, emoțiile, modul de viață, stresul, o macină încet dar sigur și vine momentul când ea, inima își strigă disperarea.

Intervenția de restart a inimii cu șocuri electrice este una zice-se uzuală și relativ ușoară. Însă pentru medic, nu pentru pacient. Nu este de povestit! Știi doar că pentru o perioadă scurtă pleci, dar nu știi dacă și revii.

ADVERTISEMENT

În momentul acela de cumpănă cazi pe gânduri și îți juri că dacă va exista un nou început criteriul valoric va căpăta alte conotații, de fapt se va redefini. PENTRU SCURT TIMP, EU AM FOST ÎN IAD ȘI M-AM ÎNTORS. Din fericire singur, nu am luat și Iadul cu mine înapoi”, a continuat el.

Mulțumiri pentru medicii care l-au îngrijit

”La doar 5 minute de la externarea din spital, viața și-a reluat cursul normal și a prins din nou viteză. Ceva mai târziu, la librăria Humanitas, după ce am umplut coșul cu comics-uri pe motiv de Moș Niculae, am rugat vânzătoarea să îmi schimbe o bancnotă cu rest de o monedă de 5 bani obligatorie pentru un căruț la supermarket.

Nu s-a putut. O doamnă în vârstă aflată în spatele meu cu o carte în mână mi-a întins zâmbind o monedă fără să pretindă nimic în schimb. Nu-i așa că viața merge înainte și oamenii sunt oameni? Mulțumirile scrise sunt doar niște litere așternute pe hârtie. Dar plecate din inimă, din acea inimă, chiar își ating ținta.

MULȚUMESC PROFESORULUI DRAGOȘ VINEREANU, PROBABIL CEL MAI VALOROS MEDIC CARDIOLOG DIN ROMÂNIA! MULȚUMESC DOAMNEI DOCTOR LOREDANA IACOBESCU AL CĂREI ZÂMBET TE OBLIGĂ SĂ CREZI CĂ NIMIC NU POATE FI RĂU! LE MULȚUMESC ȘI TUTUROR CELOR CARE, FĂRĂ SĂ POZEZE ÎN EROI, MI-AU FOST ALĂTURI FAPTIC SAU DOAR CU UN GÂND BUN!”, se încheie mesajul lui Lucian Ionescu.

ADVERTISEMENT