Life

Lucian Mîndruță o ironizează pe soția lui Andi Moisescu: ”Mă întreb dacă și Oliviei Steer îi e la fel de greu”

Lucian Mîndruță o ridiculizează pe Olivia Steer, partenera lui Andi Moisescu. Ce a putut să spună fostul prezentator tv.
27.09.2023 | 22:35
Lucian Mindruta o ironizeaza pe sotia lui Andi Moisescu Ma intreb daca si Oliviei Steer ii e la fel de greu
Lucian Mîndruță o ridiculizează pe Olivia Steer, partenera lui Andi Moisescu. Ce a putut să spună fostul prezentator tv. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumitul jurnalist în vârstă de 56 de ani o ironizează pe soția lui Andi Moisescu. Fostul moderator de televiziune și de radio se întreabă dacă și Oliviei Steer îi e la fel de greu precum îi este lui în fiecare dimineață.

Lucian Mîndruță o ridiculizează pe Olivia Steer, partenera lui Andi Moisescu. Ce a putut să spună fostul prezentator tv

Lucian Mîndruță o ridiculizează pe Olivia Steer, partenera lui Andi Moisescu, după ce recent a făcut o postare ieșită din comun despre dârele albe lăsate de avioane pe cer. Vedeta a spus că unii dintre prietenii săi s-au îmbolnăvit de la ele.

ADVERTISEMENT

Fostul prezentator tv nu a putut să treacă cu vederea ”ieșirea” colegei de breaslă care susține că amicii săi au făcut enteroviroză într-o zi de iarnă, mai demult, după ce petrecuseră ore întregi pe pârtie, la ski, la „aer curat de munte”.

„În fiecare dimineață de luni mă întreb dacă și Oliviei Steer îi e la fel de greu să se apuce de treabă. Și după aia mă apucă un pic de compasiune: păi eu știu ce am de făcut.

ADVERTISEMENT

Ea în schimb trebuie să se chinuie să găsească un pericol, o spaimă, o plantă, o conspirație nouă până la prânz măcar, că așteaptă publicul…”, a scris Lucian Mîndruță pe Facebook.

„Cu ea începem ziua, cu ea încheiem”, a mai adăugat fostul prezentator, pe aceeași rețea de socializare. Vedeta a primit multe mesaje de la internauți, dar și întrebări legate de relația pe care o are cu Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT

Lucian Mîndruță, mesaje numeroase de la fani

Lucian Mîndruță a stârnit mai multe curiozități din partea celor care îl urmăresc. Unii au vrut să știe ce discută cu juratul de la Românii au talent atunci când se întâlnesc. „Nu menționez niciodată acest subiect”, a fost răspunsul jurnalistului.

Alți internauți s-au bucurat că și-au început ziua cu o glumă bună. La fel și fostul moderator TV care a subliniat că nu „discută neveste”, referindu-se evident la Olivia Steer. Au fost și persoane care i-au sugerat lui Andi Moisescu să-și ducă soția la Straja și să o lase acolo.

ADVERTISEMENT

„Și lui Andi Moisescu trebuie să îi fie tare greu luni dimineața…”, este un comentariu primit de Lucian Mîndruță pe Internet. Bruneta nu este luată în vizor pentru prima oară pentru conspirațiile sale.

ADVERTISEMENT