Life

Lucian Viziru n-a iertat-o nici în ziua de azi pe Simona Gherghe, după scandalul de acum 11 ani: ”Ce a făcut ea în direct…”

Lucian Viziru a vorbit sincer despre scandalul iscat în urmă cu mai bine de 10 ani cu prezentatoarea Simona Gherghe, care era la cârma emisiunii „Acces Direct”.
05.02.2022 | 16:42
Lucian Viziru na iertato nici in ziua de azi pe Simona Gherghe dupa scandalul de acum 11 ani Ce a facut ea in direct
Lucian Viziru, detalii despre cearta cu Simona Gherghe. Ce l-a deranjat pe actor acum 11 ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscutul actor și artist nu a trecut nici acum peste cearta cu blondina. Vedeta spune că nu a iertat-o pe moderatoarea care l-a criticat pentru că a cerut o sumă mare pentru a apărea în emisiune.

La momentul respectiv Lucian Viziru a solicitat 2.000 de euro pentru a discuta despre relația cu Tania Budi, însă producătorii de la Antena 1 nu ar fi acceptat propunerea.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a fost extrem de deranjată de atitudinea actorului și chiar spunea că a avut persoane publice pe care nu le-a plătit pentru aparițiile lor.

Lucian Viziru, detalii despre cearta cu Simona Gherghe. Ce l-a deranjat pe actor acum 11 ani

„M-a enervat. M-au invitat la emisiune și eu le-am cerut… nu știu, 2.000 de euro sau ceva de genul ăsta, ca să cânt în emisiune.

ADVERTISEMENT

Când a ieșit pe post, m-a făcut Robbie Williams de România, că cine te crezi… Nu ai voie să ai, ca jurnalist, genul ăsta de remarci.

Adică tu poți să fii imparțial și atât. Ea voia să vorbească despre… (n.r. povestea dintre Augustin Viziru și Tania Budi)”, a mărturisit Lucian Viziru în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Actorul și prezentatoarea de la Antena 1 nu au trecut peste incident, în ciuda faptului că sunt peste 11 ani de atunci. Fostul membru al trupei Gaz pe Foc nu a iertat-o nici acum pe vedetă.

Lucian Viziru, supărat pe Simona Gherghe. Nu a iertat-o

Lucian Viziru a avut o ieșire neașteptată legat de Simona Gherghe, despre care spune că a încălcat anumite reguli deontologice.

ADVERTISEMENT

„A fost o chestie, care iar m-a… A fost ceva acolo, dar nu vreau să mai discut, nu mai contează. (…) Nu m-am împăcat cu Simona.

A rămas însărcinată, nu știu de ce a ieșit din schemă. Oricum ce a făcut ea în direct… nu se face. Nu ai voie în care ești om de presă să faci ce a făcut ea”, a completat actorul.

Vedeta a revenit de curând în România, după ce ultimii 7 ani i-a petrecut în Germania, unde a fost antrenor de tenis, sport pe care l-a practicat în copilărie.

ADVERTISEMENT