Fotbal international

Ludogorets a decis reducerea salariilor! Cosmin Moți, Dragoș Grigore și Claudiu Keșeru, afectați

05.04.2020 | 20:38
Ludogorets a decis reducerea salariilor Cosmin Moti Dragos Grigore si Claudiu Keseru afectati
ADVERTISEMENT

Clubul Ludogorets, la care sunt legitimați românii Cosmin Moți, Dragoș Grigore și Claudiu Keșeru, a decis reducerea salariilor angajaților cu 30%, din cauza pierderilor financiare cauzate de pandemia de coronavirus.

Ludogorets a redus salariile jucătorilor

Pandemia de coronavirus a suspendat competițiile fotbalistice și, în același timp, a dus la pierderi financiare importante pentru cluburi.

ADVERTISEMENT

Pentru evitarea unui colaps financiar, multe formații au hotărât intrarea angajaților în șomaj tehnic sau reducerea încasărilor în perioada de suspendare a competițiilor.

Este cazul și la Ludogorets, unde joacă fotbaliștii români Cosmin Moți, Dragoș Grigore și Claudiu Keșeru. Oficialii campioanei din Bulgaria, care a ajuns și în șaisprezecimile Europa League în acest sezon, au decis reducerea salariilor jucătorilor și staff-ului tehnic cu 30%.

ADVERTISEMENT

Jucătorii au fost de acord și în acest fel am păstrat intacte veniturilor angajaților din aparatul administrativ și al tehnicienilor de la grupele de copii și juniori. Le mulțumim fotbaliștilor”, au transmis oficialii clubului Ludogorets.

Cosmin Moți, fotbalist care evoluează la campioana Bulgariei din 2012, declara, înainte de ultima decizie a celor de la Ludogorets că nu ar fi de acord cu reducerea salariului.

ADVERTISEMENT

Nu mi se pare normal să se reducă salariile. Ce vină are jucătorul, că nu se poate antrena sau că nu poate să joace. Știu că și pentru cluburi este greu pentru că pleacă sponsorii. Trebuie să existe o înțelegere și o negociere”, susținea Cosmin Moți.

Situația lui Claudiu Keșeru

Claudiu Keșeru, precum mulți alți fotbaliști, se află într-o situație incertă în acest moment. Contractul atacantului român cu Ludogorets expiră pe 30 iunie 2020, dată la care, cel mai probabil, sezonul în curs nu va fi dus la sfârșit din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

În această stagiune, Claudiu Keșeru a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști de la Ludogorets, reușind să marcheze 12 goluri în cele 16 partide de campionat și alte șase în Europa League.

ADVERTISEMENT