News

Ludovic Orban, acuze dure la adresa președintelui Iohannis! „Nu m-a iubit niciodată, nu sunt pupincurist”

Ludovic Orban a lansat mai multe acuze dure la adresa președintelui Klaus Iohannis! Fostul șef al liberalilor spune că nu s-a simțit niciodată iubit de actualul număr 1 de la Cotroceni
19.12.2021 | 22:53
Ludovic Orban acuze dure la adresa presedintelui Iohannis Nu ma iubit niciodata nu sunt pupincurist
ADVERTISEMENT

Ludovic Orban nu a stat o clipă pe gânduri și a acceptat să povestească mai multe dedesubturi ale politicii. Fostul premier a transmis că președintele Klaus Iohannis nu l-a iubit niciodată.

Culmea, Orban a recunoscut că au colaborat foarte bine, dar Iohannis nu l-ar fi avut la inimă dintr-un motiv clar.

ADVERTISEMENT

Ludovic Orban, acuze dure la adresa președintelui Iohannis!

“Klaus Johannis nu m-a iubit niciodată, nu sunt pupincurist. Am avut o colaborare apropiată, am avut un parteneriat apropiat.

Eu nu-mi adduce amine să fi ducat golf în primal mandat. Nu am avut timp să jou golf. există o schimbare radicală pe care nu o înțeleg.

ADVERTISEMENT

În politică relațiile nu sunt pe prietenii, contează interesul public”, a spus Ludovic Orban la România TV.

De asemenea, fostul președinte al liberalilor a explicat și cum Iohannis a transformat PNL-ul într-o afacere proprie, una pe care o conduce cum vrea.

ADVERTISEMENT

Finalul este reprezentat, în opinia lui Orban, de o alianță cu PSD, una care să-l propulseze în fruntea Executivului pe Iohannis

“Președintele Klaus Iohannis nu a făcut decât să transforme conducerea PNL, să contruiască o conducere care să fie slugă la PSD.

ADVERTISEMENT

Ruptura de Klaus Iohannis s-a produs când Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la conducerea PNL. Iohannis l-a împins pe el și pe gașca demolatoare.

Am mai avut câteva schimburi de mesaje cu președintele, dar nu un dialog. A fast o comunicare atunci când Cîțu l-a demis pe Stelian Ion. Ruperea coaliției este opera lui Klaus Iohannis.

Iohannis nu vrea să se pensioneze după 2024. Va fi premier, într-o alianță cu PSD. De ce vorbeau ei de un plan pe 7 ani”, a spus Ludovic Orban

ADVERTISEMENT