News

Ludovic Orban, atac frontal la adresa USR PLUS! „Nu i-am văzut jurând pe Biblie şi nu i-am văzut făcând crucea”

Actualul președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban a lansat un atac frontal la adresa USR PLUS!
04.07.2021 | 15:38
Ludovic Orban, atac frontal la adresa USR PLUS! „Nu i-am văzut jurând pe Biblie şi nu i-am văzut făcând crucea”
Ludovic Orban i-a atacat pe cei de la USR/Plus. Sursa foro - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Ludovic Orban nu a stat o clipă pe gânduri și a transmis că liberalii au nişte parteneri de guvernare care “parcă nu s-a născut aici’.

Mai mult decât atât, acesta a precizat că nu i-a văzut la Ziua Drapelului Naţional, nu i-a văzut jurând pe Bibile sau să îşi facă cruce.

Ludovic Orban, atac frontal la adresa partenerilor din USR PLUS!

De asemenea, Orban a a mai spus că PNL trebuie să fie un partid puternic legat de Biserică, care să promoveze morala creştină.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să fim PNL, puternic ancoraţi în istoria noastră, în tradiţiile noastre, în obiceiurile specifice, în menţinerea identităţii, a personalităţii a poporului român.

Trebuie să fim un partid care să fie puternic legat de Biserică, un partid care să promoveze morala creştină ca fundament al moralei publice.

ADVERTISEMENT

Noi trebuie să fim un partid care să sprijinim toate valorile tradiţionale ale românilor, valori cum sunt familia, Biserica, satul românesc, comunitatea.

Noi suntem un partid care nu are voie niciodată să îşi uite trecutul, noi trebuie să fim partidul care să se bată aşa cum s-a bătut Brătianu la negocierile pentru pace, riscându-şi funcţia de prim-ministru pentru a apăra interesele fundamentale ale României în faţa oricărui partener atât de la nivel european, cât şi la nivel internaţional.

ADVERTISEMENT

Noi trebuie să promovăm imaginea României, interesele României, să transformă într-adevăr România într-un partener respectat, într-un partener apreciat”, a explicat Orban.

După care Ludovic Orban a trecut la atacuri directe la adresa partenerilor de coaliție. „Avem nişte parteneri de guvernare care de multe ori parcă nu s-au născut aici.

ADVERTISEMENT

Nu i-am văzut la Ziua Drapelului Naţional, nu i-am văzut la momente esenţiale în celebrarea a tot ceea ce este simbol la naţiunii române ca să nu spun că i-am văzut jurând pe Biblie şi nu i-am văzut făcând crucea. Noi suntem altfel.

Noi suntem un partid care este născut din fibra poporului român, partid care ţine de cont de toată matricea componentă a personalităţii României, noi trebuie să fim partidul care are forţa şi capacitatea de a apăra fiecare român indiferent unde este el, că este în România sau trăieşte în orice ţară din Europa sau din lume”, a transmis Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri