News

Ludovic Orban, cuvinte dure pentru PSD-PNL. „Ăştia se schimbă între ei ca şosetele, dar picioarele sunt tot murdare”

Ludovic Orban critică permutările din PSD-PNL, „aceeași mizerie”. „Se schimbă între ei ca şosetele iar dacă nu se spală pe picioare, picioarele sunt tot murdare”
23.04.2024 | 08:14
Ludovic Orban cuvinte dure pentru PSDPNL Astia se schimba intre ei ca sosetele dar picioarele sunt tot murdare
Președintele Forța Dreptei critică rocadele candidaților PSD-PNL / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei, a declarat că PSD și PNL își schimbă candidații ca șosetele dar „picioarele sunt tot murdare”.

„Picioarele sunt tot murdare şi tot or să pută”

Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei, a criticat, luni, la Ploiești, mutările candidaților PSD și PNL, spunând că ei se schimbă ca ciorapii, dar „dacă nu se spală pe picioare, picioarele sunt tot murdare şi tot or să pută”.

ADVERTISEMENT

„De Volosevici (Andrei Volosevici, primarul Ploieştiului.) nu trebuie să vă spun eu că nu mai e candidatul PNL, acum e candidatul PSD. Ăştia se schimbă între ei ca şosetele şi, şi dacă îşi pun şoseta dreaptă la şoseta stângă şi dacă îşi pun şoseta stângă la şoseta dreaptă, dacă sunt aceleaşi şosete, sunt tot murdare, iar dacă nu se spală pe picioare, picioarele sunt tot murdare şi tot or să pută.

Ca atare, cred că e momentul să nu mai pută în Ploieşti a PSD şi a PNL pentru că, de fapt, PSD şi PNL, nu aş fi crezut că voi spune vreodată aşa ceva, PSD şi PNL sunt aceeaşi mizerie”, a declarat Ludovic Orban, în cadrul lansării candidaților Alianței Dreapta Unită în Prahova, scrie Agerpres.

ADVERTISEMENT

„Blestemul” Prahovei

Ludovic Orban a spus că Prahova este „blestemată” prin aceea că nu are lideri puternici și onești, vorbind de „clanuri” care vin la putere, dar și de președintele Consiliului Județean, Iulian Dumitrescu (PNL), cercetat de DNA, și de Sebastian Ghiță, fost deputat care se află fugar în Serbia.

„În locul clanului Cosma, cu cine vine PSD? Cu alt clan, clanul de la Cornu, pe numele lui Nanu, (…) născut probabil din ouăle de la ferma din Cornu a lui Adrian Năstase sau poate cei care au numărat ouăle de la ferma din Cornu a lui Adrian Năstase. Sincer vă spun, cred că asta este o soluţie catastrofală pentru judeţul Prahova”, a spus liderul Forța Dreptei.

ADVERTISEMENT

Ludovic Orban s-a referit și la Virgiliu Nanu, candidatul social-democraților la președinția Consiliului Județean și președinte al filialei PSD Prahova.

„Sunt de acord cu tot ce a spus George Ionescu (preşedintele Forţa Dreptei Prahova) despre faptul că Iulian Dumitrescu este un venetic, un corp străin pentru judeţul Prahova care şi-a adus la investiţii, şi-a adus înlocuitor, mâna lui dreaptă, pe Tudone, şi-a adus toată ceata de prădători, precum lăcustele, aşa, şi i-a adus din alte judeţe, în special din judeţul Călăraşi, pentru că el în judeţul Călăraşi a fost foarte prădalnic şi a lăsat numai cadavre după ce s-a îndestulat”, a spus Orban.

ADVERTISEMENT