ADVERTISEMENT
News

Ludovic Orban, detalii despre “petrecerea” de la Guvern: “Dacă e nevoie, plătesc amenda, nu mă dau în lături”

Autor: Stefania Bacanu | 30.05.2020 | 09:32
Ludovic Orban, detalii despre
Imaginea de la petrecerea de ziua lui Ludovic Orban de la Guvern/ Foto: Facebook - Cristian Vasilcoiu

Ludovic Orban a oferit detalii despre ce s-a întâmplat la Guvern, cu ocazia zilei sale de naștere. Premierul a fost fotografiat, alături de mai mulți invitați, într-un spațiu închis,  fără mască, fumând și consumând băuturi alcoolice.

ADVERTISEMENT

Ludovic Orban a oferit detalii despre petrecerea de la Guvern

Ludovic Orban a oferit detalii cu privire la controversata fotografie de la Guvern, în care apare într-un spațiu închis, alături de mai multe persoane, fără mască, consumând alcool și fumând fără nicio reținere.

Potrivit Mediafax, premeirul și-a sărbătorit ziua de naștere, alături de colegii care i-au făcut o surpriză, după terminarea programului.

ADVERTISEMENT

„Este o poză de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă.

I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc”, a declarat premeierul pemtru Mediafax.

ADVERTISEMENT

Orban este gata să plătească greșeala

Cu această ocazie, premeierul a încălcat și câteva regului. A fumat într-un spațiu închis, în interiorul Guvernului, și nu a purtat mască de protecție în prezența mai multor persoane, însă își recunoaște vina și este dispus să plătească.

„Sunt fumător. Mi se întâmplă să fumez. Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze. Recunosc. Asta este.

ADVERTISEMENT

Dacă e nevoie plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană. Ni se întâmplă multor”, a mai spus Ludovic Orban.

Inițial, în momentul în care fotografia a devenit virală, premierul a ridicat din umeri când a fost întrebat despre fotografie.

ADVERTISEMENT

„Nu știu despre ce e vorba, când o să umblu o să mă uit. Acum m-am dat jos din avion, am fost plecat la Mureș și la Maramureș, habar n-am. Știu eu în ce poză apar? Și ce să fac? Asta e! Dacă e o poză, e o poză”, a explicat Orban.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!