News

Ludovic Orban: În ultimele zile au fost ”atacuri mizerabile din partea PSD”. Premierul le cere românilor să vină la vot pe 27 septembrie

21.09.2020 | 20:28
Ludovic Orban In ultimele zile au fost atacuri mizerabile din partea PSD Premierul le cere romanilor sa vina la vot pe 27 septembrie
ADVERTISEMENT

Ludovic Orban a lansat din nou atacuri la adresa PSD-ului. În această seară premierul a declarat că partidul condus de Marcel Ciolacu a pornit, în ultima perioadă, atacuri mizerbabile împotriva lui Nicușor Dan.

Liderul PNL le cere românilor să vină la vot. ”Avem șansa să facem o schimbare”, a declarat Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT

În plus prim-ministrul României consideră că Bucureștiul are o sanșă uriașă să devină un ”hub” și un punct central pentru companiile mari din Europa.

Ludovic Orban: ”Dragi români veniți la vot”

”Noi (PNL) nu avem puterea de propagandă a aparatului PSD. Dragi români veniți la vot pe 27 septembrie. Nu vă lăsați influențați de campania de denigrare venită din partea PSD-ului,” a afirmat premierul Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT

Războiul dintre PSD și PNL a continuat astăzi, după ce Marcel Ciolacu a anunțat că se va vota creșterea pensiilor conform legii.

”Rămânem consecvenți! Mâine vom vota în Parlament creșterea pensiilor conform legii! Iohannis și Orban au umilit destul persoanele în vârstă! (…)  Orice guvern normal la cap își respectă seniorii! Nu își bate joc de ei! Sunt părinții și bunicii noștri, nesimțiților!

ADVERTISEMENT

Sunt oamenii care v-au crescut, nu povara de care nu știți cum să scăpați mai repede acum! N-ați făcut nimic pentru ei! Aplicați legea măcar! Opriți-vă din furat și veți avea bani pentru pensii! Sunt 5 milioane de pensionari care așteaptă să li se facă dreptate! Să-i vedem mâine pe cei care se opun acestei dreptăți.”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban a criticat recent intențiile PSD-ului și consideră că România trebuie să fie atentă din punct de vedere financiar, altfel riscă să intre în colaps.

ADVERTISEMENT

”Deci bugetul nu-și mai poate permite nicio creștere a cheltuielilor în momentul de față. În urma zilei negre de la Parlament, în care comisia de buget-finanțe, adică pesediștii din comisia de buget-finanțe, au adoptat niște modificări la ordonanța de rectificare, la ora actuală, România se află într-un pericol extrem de mare. Fac apel către toate forțele politice să nu sprijine în Parlament raportul adoptat de comisia de buget-finanțe, pentru că asta va atrage consecințe nefaste pentru economia românească, inclusiv pentru capacitatea României de a atrage investiții, de a atrage fonduri europene, de a fi considerat un partener solid. ”– Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT