News

Ludovic Orban recidivează. Președintele PNL, surprins din nou cu țigară și fără mască în spațiu închis. Foto

Președintele PNL, Ludovic Orban, a recidivat și a fost surprins din nou cu o țigară și fără mască de protecție într-un spațiu închis.
16.09.2021 | 16:11
Ludovic Orban recidiveaza Presedintele PNL surprins din nou cu tigara si fara masca in spatiu inchis Foto
ADVERTISEMENT

La mai bine de un an de la scandalul iscat în debut de pandemie, atunci când, din postura de premier, a fost fotografiat fumând și fără mască în propriul birou, Ludovic Orban recidivează.

Miercuri, 15 septembrie, președintele PNL apare într-o ipostază similară. Acesta a fost surprins, la fel ca în 2020, cu țigara în gură, fumând într-un spațiu închis.

ADVERTISEMENT

Incidentul din prezent a fost consemnat la o ședință de partid, cu reprezentanții PNL din Diaspora.

Ludovic Orban, din nou fără mască și cu țigară într-un spațiu închis

Noile fotografii cu Ludovic Orban în timp ce încalcă legea au fost făcute la o ședință de partid online, cu reprezentanții Diasporei, în sediul PNL din Modrogan, conform Știripesurse.

ADVERTISEMENT

În aceste imagini, Ludovic Orban apare alături de doi dintre cei mai importanți susținători ai săi, Violeta Alexandru și Ionel Dancă.

Cei trei membri ai PNL stau așezați, pe scaune, fiind prezenți la o conferință online cu alți reprezentanți liberali din afara granițelor țării.

ADVERTISEMENT

Pe masa din fața lor se află o serie de hârtii, un telefon, un pahar, două brichete, două pachete de țigări și o scrumieră.

Ludovic Orban
Ludovic Orban, din nou fără mască și cu țigară într-un spațiu închis. Sursa foto: stiripesurse.ro

La fel ca în 25 mai 2020, Ludovic Orban apare așezat picior peste picior, singurul fără mască, având în gură o țigară. În tot acest timp, Violeta Alexandru pare destul de stânjenită, în vreme ce Ionel Dancă este concentrat la telefonul mobil.

ADVERTISEMENT

Ludovic Orban, aflat la a 3-a ipostază de acest gen în ultimul an

Pentru Ludovic Orban, ipostaza de miercuri nu este una în premieră. Ne reamintim că în 2020, chiar de ziua sa, pe 25 mai, o imagine cu fostul premier fără mască și cu trăgând cu patos dintr-o țigară a făcut înconjurul internetului.

Fotografia de anul trecut a fost realizată în plină pandemie, într-o perioadă cu restricții severe, în care majoritatea românilor erau obligați să poarte mască de protecție.

Ludovic Orban, petrecere, Guvern, amenzi
Imaginea de la petrecerea de ziua lui Ludovic Orban de la Guvern/ Foto: Facebook – Cristian Vasilcoiu

Tot în 2020, nu la foarte mult timp după scandalul de ziua sa, Orban a apărut fotografiat din nou, tot la o reuniune publică, cu țigara în mână. Imaginea îl înfățișa pe liderul PNL cum fumează în timpul unei ședințe de Guvern.

Ludovic Orban, după ce a fost prins fumând în birou: ”O greșeală pe care vreau să o îndrept”

La scurt timp după scandalul iscat de ziua sa, Ludovic Orban spunea că fumatul în birou a fost o greșeală pe care și-o asumă și de care îi pare rău. Acesta a promis că va încerca să se lase de fumat.

”Suntem oameni, mai greșim, mi-am cerut scuze, important este să recunoști greșeala și să încerci să o îndrepți. Am greșit, am plătit, sunt dispus să plătesc pentru orice greșeală” a afirmat premierul.

Acesta a mai explicat atunci că are o muncă grea, de câte 15-16 ore pe zi, și pentru un fumător înrăit este greu să nu aibă la îndemână un loc special amenajat, așa că ”te mai scapi, e greu să te controlezi tot timpul”, spunea Ludovic Orban, la Digi24, pe 1 iunie 2020.

ADVERTISEMENT