Sport

Luis Enrique cere urgent 6 super transferuri la PSG! Harry Kane e prioritate

Luis Enrique mai vrea șase jucători la Paris Saint-Germain, în frunte cu Harry Kane. Presiune pe conducerea clubului.
29.07.2023 | 15:41
Luis Enrique cere urgent 6 super transferuri la PSG Harry Kane e prioritate
6 jucători mai vrea Luis Enrique la PSG. Campioana Franței a făcut deja 6 mutări. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Luis Enrique are planuri la PSG în acest sezon și deși a adus deja mai mulți jucători, antrenorul spaniol mai are pe listă încă șase nume, în frunte cu golgheterul lui Tottenham, curtat de echipe mari din Europa.

Luis Enrique le cere arabilor de la PSG transferuri pe bandă rulantă

După ce campioana Franței i-a adus în această vară pe Manuel Ugarte, Lucas Hernandez, Hugo Ekitike, Kang-in Lee, Milan Skriniar, Marco Asensio, dar și pe juniorii Cher Ndour, Ayman Kari, Lucas Lavallee și Louis Mouquet, Luis Enrique mai cere în continuare întăriri.

ADVERTISEMENT

PSG are ca obiectiv câștigarea UEFA Champions League, însă antrenorul pune presiune pe conducere să îi pună la dispoziție un lot cât mai competitiv.

Luis Enrique vrea două extreme, un mijlocaș, un portar și în special pe Harry Kane, scrie Sports Zone. Ba, mai mult, noul antrenor al lui PSG mai vrea un mijlocaș în cazul în care Marco Verratti va pleca de pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

Căpitanul naționalei Angliei și golgheterul lui Spurs este însă prioritate maximă pentru Luis Enrique, atacantul fiind curtat însă și de Bayern Munchen și alte cluburi din Premier League.

Luis Enrique vrea 5 jucători la PSG

Luis Enrique a pus ochii și pe Bernardo Silva, mijlocașul lui Manchester City, pe care îl vede înlocuitorul perfect pentru Marco Verratti în cazul în care nu va mai continua la PSG. Italianul este dorit cu insistență în Arabia Saudită la Al Ahli.

ADVERTISEMENT

Antrenorul în vârstă de 53 de ani îl vrea și pe portarul lui Real Madrid, Thibaut Courtois, unul dintre căpitanii spaniolilor, Enrique nefiind mulțumit de Gianluigi Donnarumma, scrie Defensa Central.

Enrique a vorbit public despre strategia sa și a prezentat concluziile sale: „După două săptămâni de antrenamente, impresia mea este excelentă, foarte bună, nu doar datorită condițiilor pe care le avem, ci și datorită calităților pe care le au jucătorii. 

ADVERTISEMENT

Echipa are nevoie de întăriri în continuare și trebuie să fie de asemenea și mai multe plecări”, a fost avertismentul antrenorului pentru jucători și conducere.

Un alt jucător dorit de Luis Enrique este atacantul Barcelonei Ousmane Dembele. PSG e gata să îi achite clauza de reziliere de 50 de milioane de euro, iar francezul ar putea semna în scurt timp cu parizienii.

ADVERTISEMENT