Life

Luis Gabriel și Haziran au decis când vor face nunta: „Să fie mare, cu mulți artiști”

Luis Gabriel și Haziran sunt mai fericiți ca niciodată de când au aflat că vor deveni părinți. Cei doi artiști sunt gata să își strângă pruncul în brațe și au dat primele detalii și despre nuntă.
18.01.2022 | 17:05
Luis Gabriel si Haziran au decis cand vor face nunta Sa fie mare cu multi artisti
Luis Gabriel și Haziran, colegi de scenă și parteneri în viața de zi cu zi. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Luis Gabriel și Haziran formează un cuplu de un an și jumătate, timp suficient în care să-și dea seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Cei doi maneliști nu au pierdut foarte mult timp și s-au pus serios pe treabă.

Asta deoarece Haziran va deveni în curând mămică. Porumbeii s-au mutat împreună la scurt timp după ce au ieșit să iasă și să-și dea seama că relația lor poate fi una de lungă durată.

ADVERTISEMENT

Întrebați dacă au în plan și nunta în acest an, după ce Haziran va naște, răspunsul a fost negativ. Cei doi își doresc o nuntă fastuoasă și, până nu se calmează situația pandemică, preferă să se limiteze doar la botezul bebelușului.

Luis Gabriel și Haziran vor să facă nunta peste 2 ani

Interpretul hit-ului „Toate diamantele” a cerut-o deja în căsătorie pe partenera lui, chiar pe scenă, în cadrul unui concert pe care acesta l-a susținut nu de mult.

ADVERTISEMENT

Haziran a spus da, însă așa cum au mărturisit amândoi, marele eveniment al vieții lor nu se va produce foarte curând.

„La noi a decurs totul foarte repede. Ne-am mutat repede împreună. Vrem să facem și nunta peste doi ani. El vrea o nuntă foarte mare, cu foarte mulți artiști”, a declarat Haziran la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Luis Gabriel a făcut și el câteva confesiuni legate de relația pe care o are cu cântăreața. A spus că este puțin gelos și că e foarte grijuliu cu partenera lui, mai ales de când e însărcinată.

Cum a cucerit-o pe Haziran: „A avut o carismă a lui”

„Nu sunt gelos. Îmi apăr ceea ce iubesc. Sunt sigur că mă iubește și am încredere în ea”, a mărturisit Luis Gabriel.

ADVERTISEMENT

Haziran a vorbit și ea în cel mai frumos mod despre iubitul ei. În ciuda aparanțelor, Haziran susține că partenerul ei nu este deloc arogant, ci extrem de carismatic și inteligent. Cu aceste două calități a și cucerit-o, de altfel, pe manelistă.

„A avut o carismă a lui. El este un om foarte deștept. Nu e cum pare la televizor. Poate oamenii îl judecă și-l fac arogant”, a declarat Haziran la Teo Show.

Haziran a rămas însărcinată cu gemeni, însă din cauza unor complicații medicale, vedeta l-a pierdut pe unul dintre copii. A reușit cu greu să treacă peste acest moment cumplit, cu ajutorul partenerului ei.

 

 

ADVERTISEMENT