Life

Luis Gabriel și Haziran vor să se mute din România! Au câștigat o avere în țară, dar tot nu e suficient

Luis Gabriel și soția lui urmează să plece din țară! Care este motivul pentru care au luat decizia de a pleca în străinătate și în ce țară vor să locuiască.
19.06.2023 | 16:30
Luis Gabriel si Haziran vor sa se mute din Romania Au castigat o avere in tara dar tot nu e suficient
Luis Gabriel si Haziran se gândesc să plece din România, tocmai în Spania
ADVERTISEMENT

Luis Gabriel și frumoasa lui soție, Haziran, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Cei doi sunt pereche și acasă, dar și pe scenă uneori, și știu că îmbine utilul cu plăcutul. Sunt mereu împreună, iar acum urmează să plece din țară. Cei doi vor pleca în Spania, acolo unde se pregătesc să se mute.

Luis Gabriel și Haziran, pregătiți să se mute din România în Spania. Ce le-a motivat decizia

Cunoscutul interpret de muzică de petrecere a locuit în urmă cu mulți ani în Spania. S-a hotărât să se întoarcă în România unde a dat lovitura cu melodia „Toate diamantele”. Apoi, cariera lui a fost în plină ascensiune, iar concertele și ofertele de colaborări nu au contenit să vină.

ADVERTISEMENT

Chiar recent, Luis Gabriel a spus pentru FANATIK suma fabuloasă pe care a încasat-o la un concert. Dar chiar dacă face bani pe bandă rulantă, Luis Gabriel ia în calcul să se mute din țară.

„Primesc oferte constant din străinătate să cânt, cum am mai primit, de altfel, și în trecut. Dacă ar fi să plec, mi-aș lua familia cu mine”, spune Luis Gabriel pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„A mai primit propuneri de genul când eram eu însărcinată, dar le-a refuzat pentru că nu puteam pleca. Este greu să te muți cu un bebeluș foarte mic.

Luis îmi spunea că dacă ar fi să ne mutăm undeva de tot ar fi în Spania. Nu m-ar deranja deloc să mergem în Spania, cu toate că eu nu am fost niciodată acolo”, a completat Haziran.

ADVERTISEMENT

Haziran, despre plecare: „Vom merge, în curând, în Spania”

Așa cum vă spuneam, cântărețul a locuit o bună perioadă în Spania, țară care i-a plăcut mult. Soția lui, în schimb, nu a apucat să vadă Spania niciodată. Așadar, prima plecare va fi în Spania. Ulterior, dacă se va obișnui și Haziran, cei doi nu exclud să se mute acolo.

„Luis a locuit o perioadă acolo, iar eu îmi doresc să ajung în Spania. Vom pleca în curând în Spania să vizităm, apoi ne vom plimba prin toată lumea”, mai spune Haziran.  

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte primitori spaniolii, înțeleg și eu limba spaniolă. Eu în privința limbilor străine nu stau bine, dar în spaniolă mă descurc. Îmi plac oamenii, sunt primitori, distractivi și nu sunt atât de încordați ca românii. Așadar, nu m-ar deranja nici dacă am sta acolo”, completează artistul.

 Luis Gabriel, despre banii pe care îi face: „Cei mai mulți bani i-am făcut în țara mea”

Cunoscutul artist care a colaborat și cu Bogdan de la Ploiești susține că, deși iubește să cânte, pe primul loc este familia. Pentru Luis Gabriel este important ca și soția lui să se simtă bine unde merg. În plus, cântărețul recunoaște că a cântat în toată Europa, dar nicăieri nu a făcut bani ca în țară.

„Nu aș vrea să cânt zi de zi pentru că vreau să stau și cu ei. Aș vrea să cânt o zi, apoi două, trei zile să stăm împreună. Îmi place să petrec timp cu familia mea. Nu știu dacă aș putea să fac, în schimb, la fel de mulți bani ca în România. Cei mai mulți bani i-am făcut în țara mea” a spus acesta.

În urmă cu puțin timp, Luis Gabriel dezvăluia pentru FANATIK ce sume fabuloase a încasat la concerte. Artistul a luat pentru o reprezentație de 45 de minute, banii pentru o mașină de lux.

„Nu faci nicăieri bani ca în țara ta. Pe un program de 45 de minute am luat banii cât pe un Mercedes din 2018.Nu mă plâng niciodată de muncă. Îmi place să muncesc, să merg la cântări și dacă iau și bani frumoși, cu atât mai bine. Eu dorm de la 7 -8 dimineața până la 13.00-14.00. Apoi mai dorm după amiaza dacă am cîntare în apropiere de București. Stau și cu familia câteva ore” , a mai spus Luis Gabriel pentru FANATIK.

Luis Gabriel și Haziran îi pregătesc o surpriză fiului lor: „Mai sunt câteva zile și Tiago face un an”

Cei doi cântăreți sunt cei mai fericiți după ce au devenit părinții unui băiețel superb pe nume Josep Tiago. Băiețelul a venit pe lume în luna iunie a anului trecut, iar acum urmează să aibă loc prima lui aniversare.

Știm că botezul micuțului a fost fabulos. La petrecere au cântat Ionuț Cercel, Jo, Gipsy Casual, Adrian Minune, Florin Salam și Costel Biju. Acum, cei doi ne-au spus cum va fi aniversarea fiului lor.

„Mai sunt câteva zile și Josep Tiago va face un an. Vom organiza ceva frumos. Este foarte frumos acest sentiment de mamă, îmi dă o satisfacție aparte acest rol” a mai declarat Haziran.

ADVERTISEMENT