Sport

Luis Phelipe, sincer înainte de transfer: “La FCSB e greu să joci!”

Luis Phelipe a vorbit la finalul meciului dintre U Craiova și Poli Iași. Ce spune brazilianul despre transferul la FCSB și duelul de etapa viitoare al vicecampioanei cu moldovenii.
16.12.2023 | 21:18
Luis Phelipe sincer inainte de transfer La FCSB e greu sa joci
Luis Phelipe va fi jucătorul FCSB începând cu 1 ianuarie 2024. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Luis Phelipe a jucat ultimul meci în tricoul Politehnicii Iași. Extrema stângă nu l-a mulțumit însă pe Leo Grozavu în meciul cu Universitatea Craiova. Ce a spus brazilianul despre transferul la FCSB.

Luis Phelipe a vorbit înainte de meciul Poli Iași – FCSB: „Inima mea e împărțită”

Luis Phelipe a evoluat pentru ultima oară în tricoul lui Poli Iași cu Universitatea Craiova, iar brazilianul a fost emoționat: „Sunt şi supărat şi fericit, acum trebuie să mă transfer, e un grup excepţional, îi iubesc pe toţi de aici, acum aştept această nouă provocare”.

ADVERTISEMENT

Jucătorul nu va evolua în partida dintre Poli Iași și FCSB: „Da, este ultimul meci, s-a pus presiune pe mine trebuie să muncesc mult, astăzi am făcut egal, este un punct important”.

Leo Grozavu a dezvăluit că jucătorul a vrut să plece mai devreme în vacanță și vreme de două zile nu a fost cu gândul la meciul cu Universitatea Craiova: „Antrenorul mi-a spus > înainte de a mă transfera”.

ADVERTISEMENT

Luis Phelipe e gata să lupte pentru un loc de titular la FCSB: „Trebuie să muncesc mult”

Luis Phelipe e extrem de motivat înainte să ajungă sub comanda lui Elias Charalambous: Sunt gata, trebuie să muncesc mult, să-mi câştig locul în echipă, la FCSB e greu să joci, sunt pregătit să mă antrenez şi vom vedea.

Actuala sa echipă și vicecampioana se vor confrunta pe 19 decembrie în ultimul meci al anului: Vreau să văd acest meci, este un meci important pentru mine, e Poli Iaşi împotrivă echipei mele, FCSB, inima mea este împărţită”.

ADVERTISEMENT

Brazilianul știe însă foarte bine ce are de făcut pentru a-l impresiona pe Gigi Becali: „Vor fi momente grele sunt convins, dar mă duc acolo să muncesc serios, să fiu serios şi să muncesc greu”, a spus Phelipe, la Digi Sport.

Când se joacă Poli Iași – FCSB

Partida dintre Poli Iași și FCSB se va disputa marți, 19 decembrie, ora 20:30. Moldovenii sunt pe locul 13 în clasament cu 23 de puncte după 20 de meciuri, la egalitate cu UTA, care e pe 14.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, FCSB are nevoie de o victorie în Copou pentru a-și păstra avansul față de principala urmăritoare, CFR Cluj, dar și față de Universitatea Craiova și Rapid.

ADVERTISEMENT
Tags: