Sport

Luka Modric, premiat de Real Madrid după pasa de geniu din meciul cu Chelsea! Vestea uriașă primită de fostul ”Balon de Aur”

Luka Modric mai are două luni de contract cu Real Madrid, dar geniul de la mijlocul terenului este foarte aproape să semneze o nouă înțelegere cu ”galacticii” după evoluția din returul cu Chelsea.
13.04.2022 | 17:51
Luka Modric premiat de Real Madrid dupa pasa de geniu din meciul cu Chelsea Vestea uriasa primita de fostul Balon de Aur
Luka Modric mai are două luni de contract cu Real Madrid, dar geniul de la mijlocul terenului este foarte aproape să semneze o nouă înțelegere cu ”galacticii” după evoluția din returul cu Chelsea. Sursă foto: EPA-EFE/Sergio Perez
ADVERTISEMENT

Liderul din La Liga s-a calificat dramatic în semifinalele Champions League, iar revenirea trupei lui Carlo Ancelotti a început din piciorul croatului.

Luka Modric va primi un nou contract la Real Madrid după prestația din returul cu Chelsea

Luka Modric a dat o pasă genială cu exteriorul la golul marcat de Rodrygo care a dus meciul cu Chelsea în prelungiri, iar execuția mijlocașului a fost de ajuns pentru a convinge pe toată lumea că merită să continue la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Croatul își termină înțelegerea la finalul acestui sezon, dar președintele Florentino Perez este pregătit să-i ofere un nou contract pe un an. ”Real Madrid și Luka Modric nu și-au schimbat planurile: vor să continue împreună în sezonul viitor. Discuțiile vor începe în luna mai”, a anunțat jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Ajuns la 36 de ani, Modric este unul dintre cei mai cerebrali fotbaliști în activitate, iar Perez știe că Real Madrid ar avea mult de pierdut dacă ar renunța la croat. Cu toate acestea, boss-ul ”galacticilor” continuă politica de a nu oferi mai mult de un an de contract pentru jucătorii care au trecut de bariera celor 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Modric, laude pentru Ancelotti

La finalul partidei pierdut cu Chelsea, dar care a adus calificarea lui Real Madrid în semifinalele Champions League, Luka Modric a recunoscut că echipa sa a avut mult de suferit, însă l-a lăudat pe antrenorul Carlo Ancelotti pentru schimbările inspirate.

”Este din nou o noapte incredibilă pe Santiago Bernabeu, o înfrângere foarte dulce. Am suferit, dar nu ne-am dat bătuți. Chelsea a dat tot ce a putut, iar noi am luptat, am avut încredere că putem întoarce scorul.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a făcut niște schimbări foarte bune care au schimbat jocul. Suntem foarte fericiți. Azi am suferit din nou, dar cel mai important este că ne-am calificat. Este dificil să descriu ce emoții am după 120 de minute de joc.

E dificil de ales între Manchester City și Atletico Madrid. Dacă vrem să câștigăm Champions League, trebuie să învingem toate echipele. Ambele sunt niște echipe puternice. Important este că suntem în semifinale”, a declarat croatul, conform Marca.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al celor de la Real Madrid, Predrag Mijatovic, a fost impresionat de efortul depus de Luka Modric: ”O să-l întreb pe Modric ce încărcător foloseşte pentru a avea atâta baterie”.

ADVERTISEMENT