Life

Lumea o cunoaște ca Ecaterina Ladin, însă apropiații îi spun altfel. Cum o chema pe Dalida din Las Fierbinți înainte să se căsătorească

Actrița Ecaterina Ladin e cunoscută cu acest nume mai ales datorită asocierii cu rolul Dalidei din Las Fierbinți, însă cei apropiați o strigă altfel. Vedeta a dezvăluit și care e numele ei de fată.
18.06.2022 | 09:42
Lumea o cunoaste ca Ecaterina Ladin insa apropiatii ii spun altfel Cum o chema pe Dalida din Las Fierbinti inainte sa se casatoreasca
Ecaterina Ladin o interpretează pe Dalida în Las Fierbinți. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Ecaterina Ladin a vorbit despre viața ei de dincolo de micile ecrane, rolul Dalidei din Las Fierbinți transformând-o într-o adevărată vedetă la nivel național.

De la Tinca Țugulea la Ecaterina Ladin

Partenera de serial a lui Mihai Bobonete a dezvăluit în podcastul acestuia că, deși toată țara o cunoaște ca Ecaterina Ladin, în viața reală oamenii îi spune altfel.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Ecaterina Ladin există doar miercurea și joia de la 20:30, când se difuzează serialul de comedie. În restul zilelor, familia și prietenii îi spun Tinca! Un alt lucru important, pe care Ecaterina a ținut să îl precizeze, este că Ladin nu e primul ei nume, ci cel dobândit după căsătorie.

Înainte să devină doamna Ladin, actrița din Las Fierbinți era cunoscută sub numele Tinca Țugulea. Interpreta personajului Dalida a vorbit, printre altele, și despre copilăria pe care a avut-o, dar și cât de mult i-a schimbat viața rolul din serialul de la PRO.

ADVERTISEMENT

„Familia mea a fost o familie foarte liniștită, cu foarte mult simț al umorului. Am avut foarte multe chefuri, căci taică-meu era muzician.

În casa noastră au fost chefuri peste chefuri. Pian, acordeon, vioară am avut tot timpul în casă”, a declarat Ecaterina Ladin în podcastul lui Bobonete.

ADVERTISEMENT

Dalida din Las Fierbinți, îngerul păzitor al tatălui ei

Actrița a povestit și situațiile mai puțin plăcute prin care a fost nevoită să treacă pe când era doar o copilă. Dincolo de petrecerile date în familie și de mediul vesel în care a crescut, au existat și clipe de cumpănă.

Tatăl actriței a intrat deseori în comă diabetică, iar cea care îl salva de cele mai multe ori a fost chiar ea. „Ce am învățat eu este că orice om care cade în fața mea, eu sunt prima care ajut.

ADVERTISEMENT

Nu contează că are o boală sau ceva. Sunt prima care aleargă la un om pe stradă. Asta am învățat eu, legat de emoțiile triste”, a mai spus Ecaterina.

ADVERTISEMENT