Life

Luna Neagră în zodia Leu îi tulbură pe Gemeni! Camelia Pătrășcanu face predicții dure!

Conjuncția Luna Neagră-Soare din zodia Leu ne zgâlțâie puțin și ne oferă posibilitatea de a ne da seama unde am greșit în viață.
10.08.2023 | 11:56
Luna Neagra in zodia Leu ii tulbura pe Gemeni Camelia Patrascanu face predictii dure
Luna Neagră în conjuncție cu Soarele. Camelia Pătrășcanu face predicțiile momentului. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Conjuncția Soare-Lună Neagră în zodia Leu, care se va produce în perioada 15-23 august 2023, vine cu situații neprevăzute pentru fiecare dintre noi, anunță Camelia Pătrășcanu.

Luna Neagră, conjuncție cu Soarele în zodia Leu. Evenimentul, explicat de Camelia Pătrășcanu

Leul vorbește despre sufletul nostru, conștiința noastră, zona în care vrem să fim liberi și dezinvolți. Luna Neagră (Lilith) subliniază aspectele în care avem sentimentul că nu ni se permite să fim noi înșine, destul de dezinvolți, destul de naturali. Sesizăm situațiile, întâlnirile, relațiile, contextele în care suntem constrânși.

ADVERTISEMENT

De data asta suntem foarte sensibili, iar conjuncția pune semnul exclamării pe conjuncturile în care avem un senzor foarte senzitiv. Suntem în stare să spargem brusc zidurile. Sunt situații în care întâlnim stânjeneli și căutăm libertatea cu orice preț. Studiem ce ne place, cât timp liber ne luăm și nu prea acceptăm concesii și compromisuri. De aici, tot felul de lucruri deranjante care se pot produce. Sesizăm acele contexte care trec pe lângă noi.

Această conjuncție ne face iritabili, ușor jignibili de anumite lucruri. Ni se dă curajul, verticalitatea și onestitatea de a recunoaște că poate am și greșit față de alții.

ADVERTISEMENT

Berbecii simt nevoia să își recapete puterea

Pentru Berbeci, pot fi situații în care simt nevoia să își ia puterea. Această conjuncție cu Luna Neagră le spune că pot să facă lucruri, că au în ei energia, voința, geniul de a face niște lucruri. Că e vorba de muncă, că e vorba de iubire, pot spune, da, reușesc să fac asta.

Taurii au o conjuncție care pune pe tapet relația cu părinții și relația cu cei din casă. Unele relații pot fi corectate, mai ales cele care au lăsat un gust amar. E bine să se uite mai adânc la toată situația prin care trec și acum au mai multă luciditate, mai multă detașare. De asemenea, e vorba și de confort și bunuri pe care trebuie să le distribuie mai corect.

ADVERTISEMENT

Gemenii pun preț pe vorbe, pe opiniile pe care și le-au format despre oameni, care au fost nedrepte și corecte din punct de vedere moral sau spiritual. Poate faptele le-au tratat corect, dar în spatele faptelor stau suflete și emoții.

Racii au o conjuncție Soare – Lună Neagră în zona puterii. Au nevoie să creadă că pot face lucruri, că pot învăța, că pot fi în stare, că au vârsta și experiența necesară. Își schimbă optica de viață și trec peste bariere. Renunță, mai ales, la teama și grija față de gura lumii.

ADVERTISEMENT

Leii sunt mai onești cu ei înșiși

Pentru Lei, e o conjuncție care ajută în cazurile în care au fost reticenți sau timizi. Conjuncția cu Luna Neagră le dă curajul pe care nu îl aveau. Dacă au fost prea exaltați și au promis că fac unele lucruri, acum sunt onești cu ei înșiși. Luna Neagră pună accent pe ce nu avem, în general.

Fecioarele pot fi rușinoase în relațiile afectuoase. Pot ieși la suprafață lucruri pe care le-au simțit și nu le-au spus. Pot fi anumite părți din biografia lor care se vindecă, acele aspecte supărătoare.

Pentru Balanțe, e o conjuncție Soare-Lună Neagră care le poate da putere în raport cu colectivitatea din care fac parte. Cumva, nu vor să le fie ștearsă identitatea numai pentru că fac parte din grup. Se verticalizează, iar unele chiar se extrag dintr-un grup.

Cum își pune Luna Neagră amprenta asupra Scorpionilor?

Scorpionii analizează mai atent situațiile în care n-au fost la înălțime și imaginea lor a fost știrbită. Conjuncția îi face lucizi, pe de o parte, pe de altă parte, pot corecta unele lucruri dacă au sinceritatea perfectă.

Săgetătorii au o conjuncție cu Luna Neagră care îi poate ajuta să corecteze multe situații în care au fost lăudăroși, au promis mai mult decât trebuia. Cumva, au dat mai mult din casă și s-au prezentat într-o lumină fastuoasă. Nu fac atâta cât spun, au promis cam mult, dar oricum au de corectat lucrurile astea.

Capricornii fac o analiză a oamenilor foarte apropiați sau a partenerului de viață. În primul rând, trebuie să înțeleagă gusturile și plăcerile celuilalt. Apoi, e vorba de lucrurile pe care nu le pot face, pentru că nu sunt în stare.

Peștii trebuie să fie atenți la sănătatea lor

Vărsătorii au o conjuncție care îi ajută să sesizeze mai detașat anumite trăsături care nu prea sunt în ordine. E bine să și le modereze și să și le educe. E bine să se analizeze mai atent cum dau ei în fața celorlalți.

Peștii trebuie să fie atenți la sănătate. Se pot elucida multe mistere în legătură cu felul în care se simt. Sănătatea are legătură și cu puterea, cu alura, cu tinerețea. Trebuie să investigheze elementele din viața lor care nu le fac bine. Pentru alte previziuni realizate de Camelia Pătrășcanu, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT