Life

Lună Nouă în Capricorn! Camelia Pătrășcanu dă vești tulburătoare pentru o zodie

Lună Nouă în Capricorn! Camelia Pătrășcanu dă vești neplăcute pentru un semn zodiacal! Ce se întâmplă din 11 ianuarie 2024?
08.01.2024 | 11:15
Luna Noua in Capricorn Camelia Patrascanu da vesti tulburatoare pentru o zodie
Lună Nouă în Capricorn. Previziuni făcute de Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Lună Nouă în Capricorn din 11 ianuarie 2024! Camelia Pătrășcanu vine cu cele mai interesante previziuni legate de fenomenul astrologic al momentului. Cine trebuie să fie cu ochii-n patru?

Lună Nouă în Capricorn pe 11 ianuarie 2024. Ce surprize anunță Camelia Pătrășcanu

E o Lună Nouă interesantă, căci Capricornul e încărcat de planete. E o Lună uraniană, căci Capricornul răspunde de calea vieții, de realizare, de împlinire. Vom avea idei noi care ne duc către alte obiective, alte cărări de viață.

ADVERTISEMENT

Ne poate da curajul unor schimbări mari de direcție de viață. Unii pot face schimbări chiar de pe acum, să se așeze, practic, pe alte șine. Ni se propune versiunea un vieți în care schimbăm ruta. Putem schimba activitatea, mediul relațional sau chiar domiciliul. Putem dezvolta alte abilități. Ieșim dintr-un context și intrăm în altul.

Pentru Berbeci, e o Lună Nouă care pune problema „totul sau nimic”. Dacă au o cauză în care luptă, dau totul pentru a câștiga. Nu precupețesc nimic, spun tot ce simt, dau tot ce au mai bun din ei. Sunt cinstiți cu ei și speră să câștige o bătălie și chiar au șansa de a ieși victorioși.

ADVERTISEMENT

Taurii au o schimbare de perspectivă și de optică, de mod de a gândi. De a gândi despre sine și despre viață. Sunt ajutați să se proiecteze într-o altă versiune de destin. Schimbarea cu ei înșiși poate ține de legătura lor cu străinătatea. Ies puțin din cadrul lor obișnuit. Au curajul să spună că pot.

Gemenii schimbă optica privind banii

Pentru Gemeni, această Lună Nouă în Capricorn le dă o altă optică legată de administrarea banilor și averii. Nu vorbim doar de bunuri materiale, ci și de sănătate, de corp și tinerețe. Au grijă de ei mai mult. Unii se bazează și pe alții.

ADVERTISEMENT

Racii au o Lună Nouă care poate schimba poziția lor față de iubire în general. Mulți se gândesc în termeni foarte independenți, chiar dacă sunt într-un parteneriat. Sunt mai autonomi. Cei care nu sunt într-o relație, gândesc că pot realiza lucruri pe cont propriu, că se pot baza mai degrabă pe o comunitate decât pe partener.

Pentru Lei, e vorba de muncă, de curajul de a îmbrățișa un anumit proiect, o imagine de sine. Au curajul să facă o schimbare de statut, radicală. Își reprioritizează viață. Se gândesc la ce renunță, la ce abandonează. Îi pot surprinde pe cei din jur, cu lucrurile pe care le pot face, pe care le au.

ADVERTISEMENT

Pentru Fecioare, e o Lună Nouă în Capricorn care le dau puterea de a avea curaj cu propria lor viață. Recunosc că se luptă cu niște lucruri. E o Lună lucidă în legătură cu propria lor energie. Multe Fecioare vor ști ce să facă cu ele, le e limpede ce pot și ce nu pot. E tonic aspectul și merg pe calitățile pe care le au. Sunt mai motivate să se afirme.

Pentru Balanțe, căminul și casa sunt vizate. Pot hotărî să facă niște tranzacții imobiliare. să închirieze, să cumpere sau să vândă. Au mai mult curaj să hotărască, în urma unor consultări, și să facă lucrurile să se miște. Sunt invitate să își schimbe un pic stilul de viață.

Scorpionii au o Lună Nouă în Capricorn care indică trecerea la o nouă etapă administrativă, juridică, contractuală. Au clar în minte ce au de făcut. Pot colabora cu alte persoane foarte bine. Încheie niște etape ca să poată păși la un nivel la care sunt deja ceilalți.

Capricornii fug de tristețe și rutină

Săgetătorii au o Lună Nouă în Capricorn care vizează eficiența muncii, ritmul și banii obținuți în urma muncii. Le vine ideea unor activități, a unui alt mod de a face lucrurile. Vor eficiență. La unele activități pot renunța, în schimb rămân cu cele mai ofertante acum.

Capricornii se pot reinventa, regenera, transforma și asta de dragul iubirii. Fug de tristețe, de apatie, fug de perspectivele unde e prea multă rutină, unde sunt prea înțepeniți. Caută ceva atrăgător, fascinant, inspirațional pentru ei.

Vărsătorii au o Lună Nouă în Capricorn care îi lămurește în legătură cu niște capcane, lucruri pe care trebuie să le lase în urmă. Pierd foarte mult timp și energie cu regretele și resentimentele. E cazul să renunțe la măcinări.

Peștii pot avea parte de o schimbare legată de colectivitatea din care fac parte. Își analizează prietenii, cu cine defilează, cu cine merg mai departe. Pot înțelege niște manipulări, interese divergente, deși le credeau comune.  VEZI AICI previziunile în format video.

ADVERTISEMENT