Life

Lună Nouă în Pești! Camelia Pătrășcanu anunță efecte nedorite pentru 3 zodii

Este Lună Nouă în Pești, un fenomen astrologic explicat de Camelia Pătrășcanu pe înțelesul tuturor. La ce să ne așteptăm chiar acum?
12.03.2024 | 12:32
Luna Noua in Pesti Camelia Patrascanu anunta efecte nedorite pentru 3 zodii
Lună Nouă în Pești. Camelia Pătrășcanu, previziuni uluitoare. Foto: ASTROFAFANTIK
ADVERTISEMENT

Avem o Lună Nouă în Pești, un fenomen astrologic extrem de important, pe care Camelia Pătrășcanu îl deslușește în exclusivitate pentru FANATIK. Există câteva lucruri de care trebuie să ținem neapărat cont în perioada următoare.

Lună Nouă în Pești. Previziunile făcute de Camelia Pătrășcanu

Luna Nouă s-a format în Pești pe 10 martie, iar efectele se vor resimți și astăzi și mâine, chiar dacă vârful a fost atins în noaptea de 10 spre 11 martie 2024. Este un eveniment care are loc o singură dată în an, în compania planetelor Saturn și Neptun.

ADVERTISEMENT

Energia Peștilor e mărită și suntem sub influența unei raze cosmice, care ne aduce informația din constelația Peștilor. Ce vrea această Lună Nouă de la noi? Peștii răspund de convingeri și credințe și ne invită să reanalizăm lucrurile în care credem, dacă ele ne slujesc, cu alte cuvinte, viața.

E bine să eliminăm din viața noastră obiectele care nu ne folosesc, gândurile care ne induc complexe, vinovății distructive, rușine, regrete de tot felul, resentimente, mâhniri. Este un fenomen care aduce curățare și vindecare, un detox mental.

ADVERTISEMENT

Pentru Berbeci, vorbim despre o Lună Nouă în Pești care pune accent pe relațiile profesionale. Sunt invitați să manifeste detașare, indiferent ce vor să realizeze. Vor avea și alte tranzite valoroase în următoarele săptămâni. E de datoria lor să aibă inițiativă, să facă lucruri pe care nu le-au mai făcut.

Taurii reevaluează relațiile de prietenie. Fac curățenai de primăvară, căci descoperă cu care prieteni mai au lucruri în comun și cu care nu. Descoperă dacă mai au crezuri comune, dacă nu cumva influența grupului e mult prea mare. Au nevoie și de semeni, de oameni alături de ei pentru a-și urma un anumit crez.

ADVERTISEMENT

Gemenii vor să părăsească anumite contexte

Gemenii sunt ajutați să reevalueze anumite responsabilități pe care le au. Au tendința de a se achita de niște sarcini sau poziții pe care trebuie să le ia, cu care nu sunt de acord. Fără să se confrunte, se eschivează, amână și transmit mesajul că nu mai vor să facă parte dintr-un anumit context.

Racii au o Lună Nouă în Pești care îi ajută să înțeleagă mai adânc, mai perspicace unele lucruri. Descoperă dacă un anumit drum, o anumită colaborare le e benefică sau nu. Pentru unii se poate pune problema unei călătorii lungi. Leii sunt ceva mai senini în fața unor pierderi, nereușite. Învață să se detașeze, să nu mai aștepte, chiar dacă se cer anumite angajamente.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au o Lună Nouă relațională și socială. Realizează cum trebuie să se poarte ca să aibă succes, în general. Sunt atente la etapele pe care trebuie să le bifeze pentru a putea intra în anumite cărți. Luna Nouă poate fi o trambulină pentru ele pe plan profesional.

Balanțele își restructurează toate activitățile, nu doar cele profesionale. Conservă doar lucrurile care sunt reprezentative pentru ele. Fac curățenie în viața lor, își restabilesc prioritățile. De asemenea, își pot schimba stilul de viață.

Capricornii dau sfaturi bune celor din jurul lor

Scorpionii au Luna în zona dragostei. Este perioada în care ne cade un văl, iar în cazul lor e vorba despre excesele pe care le fac pentru plăcerile lor. Realizează că unele obiceiuri sunt toxice, oricare ar fi acele obiceiuri. Săgetătorii au o Lună Nouă în Pești care aduce lumină în mediul familial. Se focusează pe relațiile cu persoanele în vârstă. Poate avea loc o evaluare emoțională, a unei părți din biografia lor, a copilăriei lor. Trag niște concluzii importante.

Capricornii se pun în locul celorlalți pentru a înțelege cum gândesc ceilalți. Pot discuta mult despre iubire sau în jurul pasiunilor altora, oamenilor din preajma lor. Sunt buni profesori, dau sfaturi foarte bune și își dau seama cât și ce înțeleg cei din jur.

Vărsătorii au o Lună ce vizează prosperitatea. Își pun în valoare atuurile, talentele profesionale astfel încât banii să vină fără efort. Fenomenul îi elucidează în legătură cu cea mai bună maniera de a lucra, de a munci. Peștii, cu Luna chiar în semnul lor, sunt foarte clari, lucizi în legătură cu calitățile și defectele lor. Își pot onora calitățile, căci pun preț pe lucrurile de valoare, pe trăsăturile frumoase pe care le au.

 

ADVERTISEMENT