Life

Lună Nouă în zodia Balanță! Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru Lei

Lună Nouă în zodia Balanță: Camelia Pătrășcanu face cele mai importante previziuni ale momentului pentru fiecare semn zodiacal.
09.10.2023 | 11:41
Luna Noua in zodia Balanta Camelia Patrascanu avertisment pentru Lei
Lună Nouă în zodia Balanță. Previziuni realizate de Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Lună Nouă în zodia Balanță pe 14 octombrie, la ora 17! Efectul va începe în ziua de 13 octombrie, însă vârful va fi a doua zi. E o perioadă importantă pentru relații, în mod special.

Lună Nouă în zodia Balanță pe 14 octombrie 2023. Ce spune Camelia Pătrășcanu

Această Lună Nouă ne pune în situații repetate. Dăm un răspuns stereotip, un răspuns care are rădăcina într-o situație trecută. În tot cazul, putem depista niște tipare pe care, văzându-le, le curățăm. În general, Luna Nouă, e prielnică până se formează punctul maxim.

ADVERTISEMENT

Noaptea de 13 spre 14 octombrie e importantă pentru curățarea tiparelor pe care le sesizăm. Ne uităm de ce reacționăm într-un fel, de ce avem anumite gânduri. Vorbim de purificare și curățare inclusiv în relațiile toxice pe care le-am eliminat fizic, dar nu și din capul nostru.

Fie că renunțăm la tipare, la relații, la moduri de a opera în relații, acest fenomen vine cu o primenire, cu o schimbare. Și acum să vedem pentru fiecare zodie în parte.

ADVERTISEMENT

Berbecii pot realiza niște greșeli pe care le-au făcut. Unii le mărturisesc, alții doar le conștientizează. Tocmai de aceea, au capacitatea de a reacționa mult mai bine, au șansa de a schimba comportamentul, de a avea o altă atitudine. Dacă greșeala a fost ca o toleranță, de data asta nu mai vor să fie slabi.

Gemenii au nevoie de iubire

Taurii au o Lună Nouă cu sensul în relațiile de colaborare și muncă. Își analizează mai lucid munca pe care au împărțit-o cu alte persoane, cât datorează celor din jur. Se repetă o situație de dependență sau de subordonare. Își dau seama că poate e rău să respecte orbește orice ordin doar pentru că vine de la un șef.

ADVERTISEMENT

Gemenii au Luna Nouă pe axa inimii. Sunt zile în care au nevoie să-și deschidă inima. E o mare nevoie de dragoste, e un dor de iubire. Ar vre să mai retrăiască niște pasiuni din tinerețe sau să resuscite o stare de spirit pe care au avut-o în tinerețe. De data asta, sunt avertizați că n-au mai cultiva grădina inimii lor de ceva vreme.

Racii au o Lună Nouă în zodia Balanță care aduce o schimbare de ton, dar și de tonus în relațiile de familie. Au nevoie de echilibru și de pace. Sesizează care sunt elementele perturbatoare. Pot fi oameni sau doar contexte.

ADVERTISEMENT

Leii poat avea parte de profunde reflecții legate de anturaj, de relații, de oameni. Unii sesizează că oamenii din preajma lor nu sunt neapărat cei mai buni prieteni. Au anumite comportamente față de ei în funcție de stimulii pe care îi oferă.

Fecioarele au o Lună Nouă în zona punerii în valoare, a valorii personale. E bine să afirme ce pot, ce știu să facă foarte bine. E un test, în sensul că dacă altă dată nu și-au recunoscut valoarea, de data asta o fac cu realism, cu modestie, cu onestitate.

Lună Nouă în zodia Balanță. Scorpionii sunt mai discreți

Balanțele au o Lună Nouă care aduce nevoia de regenerare și transformare. E vorba de propria lor persoană care poate deveni o persoană nouă, aducând la suprafață trăsăturile neexplorate până acum, nu din inventarea unui nou personaj. Au prilejul să scoată mai mult în relief experiențele lor de viață.

Scorpionii au o Lună Nouă tăcută și discretă. Sunt invitați să fie mai atenți la ce se întâmplă în jurul lor, să și le observe din afară, ca și când s-ar vedea de sus. E vorba atât de mediul în care conviețuiesc cât și de propria lor persoană.

Săgetătorii sunt vizați în anturaj, în micul grup pe care îl au. Sunt atenți la contribuția lor în mediu și în societate. Își dau seama că vor să joace un rol mai mare. Poate că de data asta au mai mult chef. Cei care au fost vizibili, se exprimă mai bine acum.

Capricornii au o Lună Nouă în zodia Balanță care pune pe tapet relația cu autoritățile, însemnând persoane în fața cărora au anumite răspunderi. Schimbă raporturile cu aceste persoane ori instituții. Tendința e de a fi mai despovărați de responsabilități.

Vărsătorii sunt atenți la crezurile lor, la principiile morale. E posibil ca multe din convingerile lor să fie negate acum, infirmate, să nu se probeze în practică. Poate fi vorba chiar de convingeri legate de propria lor persoană.

Peștii au o Lună Nouă în zodia Balanță marcatoare de o posibilă pierdere pe care trebuie să și-o asume. E testul acceptării unei înfrângeri, a unei injustiții în raport cu cineva de la care așteptau mai mult.

 

ADVERTISEMENT