Life

Lună Nouă în zodia Berbec pe 1 aprilie 2022. Răsturnări de situație în viețile Taurilor și Capricornilor

Fenomenul de Lună Nouă în zodia Berbec de pe 1 aprilie 2022 aduce o serie de situații noi cu care multe dintre semnele zodiacale se vor confrunta. Iată previziunile astrale!
26.03.2022 | 18:30
Luna Noua in zodia Berbec pe 1 aprilie 2022 Rasturnari de situatie in vietile Taurilor si Capricornilor
ADVERTISEMENT

Luna Nouă din zodia Berbec de pe 1 aprilie 2022 vine cu momente frumoase pentru multe zodii. Taman de Ziua Păcălelilor, pentru mulți dintre nativi se pot îndeplini niște mari vise.

Lună Nouă în zodia Berbec pe 1 aprilie 2022

Nu este o păcăleală! Berbecii par să se numere printre cei favorizați de astre. Dacă știu să dialogheze și să lase de la ei în discuțiile cu colegii de la muncă, au numai de câștigat.

ADVERTISEMENT

Taurii trăiesc tot felul de răsturnări de situație în viața lor menite să le deschidă ochii cu privire la așa-zișii lor prieteni. Gemenii sunt puși în încurcătură pe plan profesional, dar găsesc resursele necesare pentru a ieși din impas.

Racii sunt avantajați de Luna Nouă din Berbec pe plan amoros. Ajung la concluzii comune cu partenerul de viață în legătură cu niște subiecte care provocau mereu ceartă. Leii sunt ceva mai temperamentali, însă își dau seama că grijile lor nu sunt justificate, așa că vor coborî tonul.

ADVERTISEMENT

Fecioarele pornesc pe un drum nou. Au tot felul de speranțe legate de cariera lor și vor munci din greu pentru asta. Balanțele reușesc să îi surprindă pe cei din jur cu talentele lor nebănuite. Vor fi o reală descoperire pentru mulți.

Peștii au bani în plus

Scorpionii sunt în impas financiar, dar se vor descurca până la urmă. Cineva le sare în ajutor. Săgetătorii sunt deciși să călătorească mai mult, să petreacă mai mult timp cu persoana iubită. Fenomenul de Lună Nouă le dă o încredere mai mare în propriile lor forțe.

ADVERTISEMENT

Capricornii se pot trezi în tot felul de situații care mai de care mai neplăcute. Apar niște obstacole imprevizibile. Este indicat să se bazeze pe intuiție. Vărsătorii sunt în centrul atenției încă din dimineața zilei de 1 aprilie. Ideile lor ingenioase nu pot fi trecute ușor cu vederea.

Cât despre Pești, pentru ei se anunță vremuri deosebite economic. Se trezesc cu sume de bani în plus în buzunar.

ADVERTISEMENT