Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru perioada 11-19 septembrie 2023. Fenomenul care îi tulbură pe Raci

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu pentru perioada 11-19 septembrie 2023. Un fenomen astrologic își va pune amprenta asupra zodiilor.
07.09.2023 | 13:03
Horoscop Camelia Patrascanu pentru perioada 1119 septembrie 2023 Fenomenul care ii tulbura pe Raci
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru perioada 11-19 septembrie 2023. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu: între 11 și 19 septembrie 2023, planeta Mercur este în opoziție cu Saturn. Acest fenomen va afecta mai multe semne zodiacale timp de 9 zile.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Perioada 11-19 septembrie 2023, marcată de opoziția Mercur-Saturn

E un aspect benefic, dar tensionat. Întotdeauna opoziția înseamnă negociere. Ne dăm seama de niște elemente de finețe din viața noastră, care au trecut neobservate. Ne pică o fisă, facem conexiuni inspirate, astfel încât să descoperim o toxicitate, ceva disonant. Poate fi ceva cronic într-o relație profesională, un comportament inadecvat, un mod de a rezolva o problemă care poate duce la erori.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Sesizăm greșeli pe care le facem chiar și cu privire la obiceiurile ce pun în pericol sănătatea. Poate fi chiar un viciu sau element mic, dar care e zilnic și poate genera efecte în timp. Se demontează un tic, un tipar, o obișnuință care s-a cronicizat.

În cazul Berbecilor, poate fi vorba despre o relație toxică, un comportament pe care l-au tolerat. Chiar ei pot sesiza că au un tic și nu e tocmai ok pentru că unora nu le pică bine. În relațiile de colaborare se corectează disfuncționalitățile. Își dau seama, cumva, de mecanism: felul în care cer, în care mulțumesc sau nu mulțumesc.

ADVERTISEMENT

Pentru Tauri, e vorba mai mult de iubire și de mici toxicități care au loc în zona iubirii. E ceva toxic. Poate fi chiar mediul în care petrec mult timp, anumite anturaje în care nu se mai simt bine, întâlniri care nu ar mai trebui să aibă loc.

Pentru Gemeni, opoziția aduce răspunsuri privind locul de muncă. Își dau seama dacă pot să își asume niște răspunderi pe termen lung sau nu. Își dau seama care e locul lor, relevanța lor în cămin sau la locul de muncă. Vor să se implice sau să se pitească.

ADVERTISEMENT

Leii pot câștiga altfel banii

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Racii demontează un mecanism legat de comunicare. E ceva ce spun sau fac și nu dă rezultate bune. Opoziția Mercur-Saturn le aduce mentorul, pedagogul. Alți Raci își dau seama că ei pot avea acest rol. Acest fenomen vorbește de maniera cea mai înțeleaptă de a comunica lucruri cu rost.

Pentru Lei, este o opoziție care îi ajută să înțeleagă că anumite activități pot fi transformate în ceva mare sau pot câștiga de pe urma lor. Este ca și când fac o treabă bună, dar nu își dau seama că o chestie mică are o relevanță mai mare din tot procesul muncii.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt ajutate să realizeze că au cunoștințele și vârsta potrivită pentru a face ceva măreț. Până pe 15 septembrie, multe Fecioare vor trece prin niște situații în care au mai fost, dar de data asta se vor prezenta diferit. Acum au mai mult aplomb.

Pentru Balanțe, Mercur-Saturn vorbește de faptul că înțeleg niște mecanisme la muncă sau în legătură cu sănătatea. Își dau seama că au crezut niște lucruri și au făcut acțiuni care n-au fost cele mai bune, ori crezurile lor n-au fost cele mai ok. Își dau seama că puteau fi un pic mai isteți în niște circumstanțe.

Scorpionii au opoziția aducătoare de înțelegeri. Înțeleg cum se fac plăcuți, pot renunța chiar la vicii, căci uneori le iau fața defectele sau ticurile. Își dau seama că pot corecta atitudini și comportamente astfel încât să fie mai populari.

Capricornii trebuie să fie mai atenți la cum se exprimă

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru Săgetători, apar analize legate de felul în care își fac datoria. Sunt foarte exigenți, dar nu orice exigență înseamnă și eficiență. Înțeleg că unele pretenții, în detaliu, în minuscul, îi fac să piardă timp, credibilitate și respect. Își ajustează din criterii și rămân cu cele relevante.

Capricornii știu multe lucruri, au acumulat experiență, iar Mercur le spune să învețe să o transmită, să învețe cum să spună lucrurile. Contează foarte mult forma în care vorbesc. Oamenii se pot închide în fața lor din cauza formei în care se exprimă, deși conținutul lor este unul valoros.

Vărsătorii sunt foarte isteți și dibaci financiar. Acest fenomen astrologic le garantează că sunt stăpâni pe ei și pe puterea lor. Mercur le spune să regleze mai bine unele lucruri, să se priceapă și mai bine, să facă artă din munca lor.

Pe Pești, relația Mercur-Saturn îi ajută să fie stăpâni pe ei în fața altora, să-și păstreze linia dreaptă, convingerile, credințele și analizează cât sunt de dispuși să-și clatine opinia numai pentru că alții spun altceva ori le critică opiniile. Intră pe pagina ASTROFANATIK pentru a afla și alte previziuni astrologice realizate de Camelia Pătrășcanu!

ADVERTISEMENT
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită:...
Cristiano Ronaldo va fi anchetat. Gestul făcut la meci a scandalizat Arabia Saudită: „Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești”
FOTO Ce a făcut Florinel Coman, imediat după finalul meciului FCSB - Botoșani...
FOTO Ce a făcut Florinel Coman, imediat după finalul meciului FCSB - Botoșani 3-2
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
A cerut despăgubiri de 760.000 de euro pentru invaliditate după un accident de maşină....
A cerut despăgubiri de 760.000 de euro pentru invaliditate după un accident de maşină. Femeia, prinsă la un concurs de aruncat brazi
Scandalul amoros al secolului, în Țara Românească. Vodă care și-a trimis la ospiciu...
Scandalul amoros al secolului, în Țara Românească. Vodă care și-a trimis la ospiciu nevasta, pentru a trăi cu amanta
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ultimele cuvinte ale lui Petre Roman la căpătâiul Mioarei Roman. Ce a putut...
Ultimele cuvinte ale lui Petre Roman la căpătâiul Mioarei Roman. Ce a putut să zică fostul premier de ea
Regele Charles, gest neașteptat după diagnosticul de cancer. La cine a apelat
Regele Charles, gest neașteptat după diagnosticul de cancer. La cine a apelat
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6...
Student american, condamnat la 17 ani de închisoare pentru 3 violuri, după 6 ani de la fuga lui din România: și-a drogat victimele și le-a filmat. Inițial, a ajuns la Poliție ca victimă
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni